DEEP THROAT, TORRID & LUSTER…

1-IMG_4037-001
… det lyder lidt frækt og det er det også, men kun på kinderne!!!

Lovede jeg ville vise nogle af mine beauty indkøb frem fra min tur til Californen..

– Strandede jeg på en ødet ø og kun måtte have et makeup produkt med, så var det en blush!

Nars laver nogle rigtig blush klassikere med nogle vovede navne.. en af deres mest kendte er Orgasm, men den var desværre udsolgt, men fik heldigvis en anden af klassiker 1. “Deep Throat”, samt to andre 2.”Torrid””og 3. “Luster”. Og “Luster” er allerede “Favoritten”.

Nars’s blush er rigtig lækre og nemme at arbejde med og giveR “must have” glød i kindbasserne, men kan også bruges på øjnene. Brug f.eks. din blush på øjnene og fremhæv din øjenfarve.

Nu er blush en af mine svageste sider, når det kommer til makeup og der er  intet som højner makeuppen, som en smuk blush. Den giver glød til ansigtet og sætter prikken over i’et på en enhver makeup..

Hvad er din favorit blush?

Dette indlæg blev udgivet i blush, NARS, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

26 svar til DEEP THROAT, TORRID & LUSTER…

 1. Jeg er vild med Nars, har dog kun en enkelt fra mærket, og den er knald rød, så den bruger jeg faktisk ikke så ofte.
  Lige nu er min yndlings en skøn ferskenfarvet fra MAC, og så er jeg også vild med Pot Rouge fra Bobbi Brown 🙂

  • Jo's skriver:

   Rød er måske også lige kækt nok, men fersken lyder som noget der også bor i min blush-samling.. har også lige købt en fra Bobbi Brown som jeg glæder mig til at prøve : )))

 2. Louise T. skriver:

  Åhhhh… Jeg er bare så dårlig til blush -kunne du lave en guide til hvordan man lægger det? Det ville jeg elske 🙂

  • Jo's skriver:

   Der intet jeg hellere vil end at lave guides : ) jeg skal se om jeg ikke kan finde på en hurtig løsning : )

 3. Metteline Lykke Rasmussen skriver:

  Jeg ELSKER også blush! Er glad for Orgasm, men min favorit er Bella Bamba fra Benefit – en vandmelonfarvet blush med en smule guld – den er SÅ fin 😀 Har tænkt på at anskaffe mig Deep Throat, den får gode ‘anmeldelser’ rundt omkring. Hvilken farve har Luster? Det er lidt svært at se på billedet, synes jeg. I øvrigt: Nars’ bronzer Laguna er fantastisk – brun/gylden uden nogen form for orange overhovedet 🙂

  • Jo's skriver:

   Bella Bamba…. Den kender jeg slet ikke! Det kan ik passe… den må jeg tjekke ud, ved nemlig du har rigtig godt styr på makeupprodukterne : ))) Nars laver bare nogle rigtig smukke blushfarver.. jeg overvejede faktisk Nars’s bronzer, men forfaldt til en Laura Mercier i stedet, men skulle selvfølgelig også bare have købt en fra Nars ; )

   Luster er ren forår/sommer en en let coral/bronzerfarve perfekt til at ophæve farven i mine karsprængte kinder : )

   • Louise T. skriver:

    Så lyder Luster måske som noget for mig 😉 Jeg har problemer med Rosacea (selvom jeg aldrig har fået lægens “dom” på det).

 4. Baysen skriver:

  Jeg er stadig på jagt efter den rette, både når det kommer til mærke og farve. Det kan nemlig godt være lidt svært at finde en farve, som ser ganske naturlig ud. Jeg har en cremeblush fra MAC i farven peach. Det er en virkelig fin farve, som frisker op på den helt rigtige naturlige måde. Desværre kan det være lidt svært at håndtere cremeblush, når man ikke har helt perfekt og fejlfri hud.

 5. Jo's skriver:

  Peach fra MAC er så fin, men giver dig ret i cremeblush kan være svær at håndtere. Der lander snart et blush inspirations indlæg som kan være kan hjælpe dig lidt på vej i at finde den rette nuance : ))

 6. Nanna Thomsen skriver:

  Jeg drømmer om at kunne prøve det mærke!

 7. Sandra skriver:

  Brugte en fra Rimmel som jeg virkelig var glad for, men den er desværre udgået nu, så jeg er på jagt efter en der er lige så god. Desværre er det ikke lykkedes mig endnu :/

  ablondemess.dk

  • Jo's skriver:

   Kender det godt når man har brændt sig varm på et produkt… håber du finder et der er lige så godt eller endnu bedre… måske du kunne få hang til en Nars blush ligesom mig : )))

 8. Henriette Lund skriver:

  Alene navnet ville jeg købe dem for 😉 Selv sværger jeg til Nilens jord. Både blush og bronzer, som er helt naturlig at se på, men alligevel fik jeg kommentaren fra min frisør: har du været på ferie? Du ser så dejlig sommerfrisk ud! Jep lige det look jeg går efter 🙂

  • Jo's skriver:

   Nilens jord’s produkter er nemlig bare SÅ gode… Med sådan en kommentar så ved man da bare man har ramt rigtig med sit valg af makeup… Elsker også makeup der giver en sommerglød : ))

 9. Mette Guldberg skriver:

  Jeg bruger Vintage fra Tromborg. Den er jeg virkelig vild med. Jeg har altid haft det lidt svært med de mere lyse og pink/røde i farven – men måske kan jeg lære det.

  • Jo's skriver:

   Jeg vlle også rigtig prøve Tromborgs produkter… de ser så fine ud. Nu er de pink/rødlige nuancer jo ikke for alle : )))

 10. Anja Sand Bjerre skriver:

  Wow, de er også skønne! Min yndlingsblush er wanted blush fra Helena Rubinstein i farven glowing peach. Den har noget mikroskopisk guldglitter i og ser skøn ud

 11. Sissel skriver:

  Cremeblush 🙂 Smashbox O’Glow er udgået eller fås i hvert fald ikke herhjemme mere, men den sværgede jeg ellers for. Nu bruger jeg Bobbi Browns pot rouge – de er så dejlig cremede. Tror slet ikke, jeg ville kunne vænne mig til at bruge pudderblush igen, selvom jeg tit har tænkt på, at jeg bare MÅTTE prøve “Orgasm” fra NARS.

  • Jo's skriver:

   Jeg er sikker på du nok kan få den online… prøv at Google den : ))) Jeg mixer mellem creme blush og pudder blush.. elsker begge dele : )))

 12. Vanessa skriver:

  Jeg er også vild med Deep Throat, og har den selv. Min all time favorite blush må nok være MAC Blushbaby. Den er så pæn, og er bare den der altid er i tasken!

  • Jo's skriver:

   Har lige tjekket farven ud…. den er godt nok også flot. Den skal måske tilføjes til samlingen : )) Tusind tak for tippet : )))

   Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.