HVAD SKØNHEDSEKSPERTEN TAGER PÅ NÅR HUN SKAL PÅ TV..

1-Collager59
I kender jo nok allerede hende HER… En af Danmarks absolut mest hotte skønhedseksperter. Miss Beautyspace.dk aka Anette booker mig ind imellem til at stå for hendes hår-og makeup styling.

Anette overlader makeuppen og håret til mig og det er skønt at have kunder i stolen der har tillid til mit arbejde. Jeg summer altid over hvilke farver, form og udtryk Anette skal have inden vi mødes. Og der er to ting der er vigtige for Anette’s makeup og det er naturlig hud og og fokus på øjnene. Så her  er det altid airbrushen der bliver taget i brug, som let dækker huden og en blød liner der bliver tonet ud i skyggen.

Key items til øjnene er :

– Stila – Mat palette i sart rosa og brun, samt Elizabeth Arden’s  “bold eye pencil” i farven “Terra”.

Key items til huden er :

– Origins – Plantscription  anti age concealer, Dinair Airbrush og Nars “Deep Throat” blush.

Key items til håret er :

– ghd’s “curl hold” og selvfølgelig ghd’s nye helt vanvittige fede styler.. som fortjener et indlæg for sig selv.

Du kan i øvrigt se indslaget med Anette lige HER.

 – Husk du kan vinde disse goodies ved at deltage senest imorgen –

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, BEAUTY TIPS, WORK. Bogmærk permalinket.

12 svar til HVAD SKØNHEDSEKSPERTEN TAGER PÅ NÅR HUN SKAL PÅ TV..

 1. A. Rosager skriver:

  Ville glæde mig til et indlæg om GHD’en! Den ser spændende ud! Går og overvejer et GHD og skal da lige høre om jeg skal ud i denne version. Kan den også lave ‘almindeligt’ glat hår?
  Anita

 2. Sissel skriver:

  Det ser rigtig fint og naturligt ud – er især vild med den naturlige “friskhed”, som lige præcis dén blushfarve giver hendes hud. Den ser måske en anelse mere pink ud, end dem hun ellers er make-up’et med, men det kan godt være, det bare er mig, der synes, hun ser ekstra skøn ud her 😉 Håret er også helt fantastisk.

  Iøvrigt kan jeg klart anbefale Elasticizeren fra Philip Kingsley, som de omtaler – det er verdens bedste hårkur, som jeg først prøvede, da Magasin introducerede den for 1 års tid eller 2 siden. Intet – absolut INTET – slår den hårkur, når det kommer til at give “bounce” i håret, og den fortjener at vinde en Beauty Award, så alle kvinder kan få øjnene op for, hvor fantastisk, den er 🙂

  • Jo's skriver:

   Du har helt ret i den er anerledes end dem jeg plejer at bruge på hende og jeg har også placeret den en anelse højere på kindbenet. Farven er faktisk en varm pink/coral.. Rigtig godt spottet Sissel ; )

   Hvor får jeg fingre i den Elasticizer… MÅ PRØVE DEN : )))

   Kh Jo

   • Sissel skriver:

    Magasin har den 🙂 Ellers skal du købe fra en UK hjemmeside, men flere af dem sender ikke Philip Kingsley til DK.

 3. Stine Fab. skriver:

  Helt fantastisk hår. I det hele taget ser hun jo bare skøn ud (som altid) 🙂 Og jeg er da så meget nødt til at prøve den hårkur Anette taler om.
  God påske 🙂

  • Jo's skriver:

   Den nye styler laver bare de lækreste krøller og jeg er også solgt til den kur : )) Kh Jo

 4. Zainab H. A. skriver:

  Jeg elsker Danish Beauty Awards, jeg får lyst til at købe alle produkterne! Jeg skal klart investere i hårkuren 🙂 Er dog lidt overrasket over nomineringen af Justin Bieber-parfumen, synes ikke umiddelbart den giver associationer til DBA? Måske jeg bare er blevet for gammel…

  Anette ser skøn ud som altid, hvor er du dygtig! Hvad er nr. 2 produkt fra øverste venstre hjørne (lige ved siden af Laura Mercier-pudderen)?

  • Jo's skriver:

   Hehe… det er ligesom mig. Kunne købe hele molevitten ; ) Ved ikke hvad der er med ham Bieber, men han er godt nok en populær ung fyr ; ))) Det må være alderen.. haha. Er sikker på hvis jeg havde været 20 år yngre at jeg havde været med på Bieber bølgen.

   Anette er jo “piece of cake” at makeuppe… hun har jo det letteste udgangspunkt, men tusind tak : )

   Det er en concealerting.. du kan læse mere om den i et tidligere indlæg HER – http://josmakeupblog.dk/2012/09/03/3-in-1-favorites/

   Kh Jo

 5. Pernille Ø. skriver:

  Ih hvor er der mange lækre produkter i spil her!
  Men det var airbrush der fangede min opmærksomhed.
  Er det egnet til “amatører”? Og hvad ligger priserne på? Kan det betale sig – hvis man nu fx kun bruger foundation ind imellem i hverdagen og til fest?
  Pyha det var mange spørgsmål!
  God påske 🙂

 6. Jo's skriver:

  Airbrushen er også til hjemmebrug og der er rigtig mange der bruger det på sig selv. Nu ved jeg ikke hvor mange fejlkøb du har på base produkter, men du kan i hvert fald læse lidt mere om airbrushen her – http://www.beautifulmakeup.dk De har og også kurser i hvordan man bruger den på sig selv, så man kan komme godt i gang. Må lige tilføje at det er super let at bruge : )

  Også god påske din vej : )

  Kh Jo

 7. Pernille Ø. skriver:

  Tak for svaret! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.