NY SIGNATUR LÆBESTIFT ANYONE? + EN VINDER

1-2013-03-025
Før påske var min kollega Astrid og jeg med til at lancere nye smukke læbestifter fra Yves Rocher makeuppe læber på skønhedspressen på den Franske Ambassade i København.

Jeg er jo selv gået hen og blevet en rigtig læbestift-fan de sidste par år og bruger læbestift dagligt. De stærke farver til specielle lejligheder og de naturlige til hverdag.

I kan godt glæde jer til disse her “Grand Rouge”…  rigtig godt farvepigmenteret, fugtgivende og holdbare læbestifter i 18 lækre nuancer og jeg har allerede selv en ynglings farve som jeg selv havde på til lanceringen, “Corail Incandescent”, som jeg også har på på billedet. Du kan se deres farver HER.

Og ikke at glemme en lidt forsinket, men vigtig note!! En vinder af Lancome konkurrencen… Stort tillykke til Lise/Walkinrunout. Send mig din adresse og så får du lækkerier retur. Og tak for hver en af jeres kommentarer… det er så skøøønt I er så mange der læser med… så flere konkurrencer jeres vej snart : )))

Dejlig påske til jer

Dette indlæg blev udgivet i Yves Rocher. Bogmærk permalinket.

7 svar til NY SIGNATUR LÆBESTIFT ANYONE? + EN VINDER

 1. Eva Vejlstrup skriver:

  Ja, det ville da være dejligt.

  God påske <3

 2. Nanna Thomsen skriver:

  Jeg er også selv begyndt at hoppe på læbestifts vognen, de er for skønne. (:

 3. Mangler lidt modet til at have læbestift på til mit mestendels seriøse arbejde på et universitet. Er der noget, der hedder påskeforsæt? Mere læbestift til mig!

 4. Yubiii – hvor er jeg heldig…
  Så skal der i hvert fald læbestift på i dag (kan faktisk rigtig godt lide at bruge læbestift, men glemmer tit, at få taget det på…. men ikke i dag)
  Kram!

 5. Pingback: FORDI DET ER BLEVET FORÅR…. | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.