BLÅT ER HOT…

1-IMG_4355-001
Essie’s kollektioner er aldrig kedelige og deres nyeste Madison Ave-Hue er ude nu… måske du allerede stødt på den?

Jeg er hovedkulds ramt af den blå lak “Avenue Maintain”.. de som har læst med noget tid ved at jeg er en blå pige.. eeeelsker blåt! Dog synes jeg den er svær til mig på neglene.. det er gerne min alder der driller mig med pastellerne og de blålige nuancer lak.. meeen har haft fri dag og har så småt vænnet mig til de meget i øjenfaldne blå men smukke negle.

Håber I har haft en skøn påske ♥

Dette indlæg blev udgivet i essie, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

Et svar til BLÅT ER HOT…

  1. Nanna Thomsen skriver:

    Rigtig lækker farve (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.