JO’S BLUSH GUIDE – DE TØRRE OG DE CREMEDE

1-2013-03-234
1-IMG_4045-002
Siden jeg viste mine nyindkøbte blush “must haves” fra Nars i sidste uge… var der nogle af jer læsere der gerne ville have lidt tips og idéer hvordan det lige er med de blush…

Er vist selvkrevet blus’O’man på det groveste og hvis jeg har en ting som professionel makeup artist som jeg synes er noget at det vigtigst for en smuk makeup må være blushen/rødmen… ungpige gløden og er den placeret korrekt i rette dosering, så er det her vi lige smider 5 kg og 5 år på alderen.

Glem contour og 80′ er/90’er skyggen under kindbenet… altså hvis du vil være “naturel” på den fede måde. Skal din blush smelte lækkert ind i dit ansigt eller skal den ligge som en plamage på kinden? Og det der fungere i et fashionshot eller catwalk fungere nødvendigvis ikke altid LIVE.

Blush er et engelsk betyder rødme og fortæller fint hvor man skal placere den… netop lige der hvor den naturlige glød træder frem efter motion eller andet. Det er gerne midt kindben og det er en god idé lige at mærke efter hvor det ca er inden man placere blushen.

Det kolde skandinaviske klima er bl.a. hård ved huden på kinderne og inklusiv mig selv, så er der mange der er ramt at små tydlige kapilære på kinderne. Dette kan være en udfordring for mange at bruge blush netop pga den rødlige farve der allerede er i kinderne. Hurtigt kan man føle at man har fremhævet rødmen, mere en man har fået glød til ansigtet.

Mine bedste blush tip:

– Vælg en varm blush med mere orange (skal ikke tages så bogstavligt) undertone hvis du  har for meget rødmen i kinderne.

– Blush skal ligge som en let rødmen eller glød til ansigtet.

– Vælg evt ikke creme blush hvis du har meget uren hud, meget rødmen eller meget tør  hud på kinderne. Gå efter pudder og mineral produkterne.

– Creme blush på modenhud kan være et plus, da tørre produkter godt kan fremhæve fine linjer.

– Læbestift fungere fantastisk som creme blush.

– “Less is more”.. dup altid din blush børste af i håndfladen… evt i cirkulær bevægelse, så slipper du for at få for meget på på en gang.

– Lad dig ikke rive med af “de sjove” blush farver… find din egen naturlig rødme.

– Creme blush giver en smuk skinnede effekt på kindbenet og er perfekt til sommer makeuppen.

– Blush er smukt på øjenbenet… brug din blush pensel og kør let henover øjenbenet.

– En god blush kommer aldrig an på prisen.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

4 svar til JO’S BLUSH GUIDE – DE TØRRE OG DE CREMEDE

 1. Nanna Thomsen skriver:

  Jeg elsker måden du har valgt at tage billedet på (:

 2. Det sidste tip sætter jeg især pris på 🙂

 3. Louise T. skriver:

  Tak Jo, du er en stjerne!

  Jeg må igang med at eksperimenter – ellers kan jeg vel nøjes med at knibe lidt i kinderne? (NOT) – Jeg har nemlig de der røde kinder, som jeg ikke er specielt vild med – derfor er det fint med fif til blush’en – som jeg netop ikke har brugt siden “dengang i 90’erne”.

  Knus
  Louise

 4. Tak for tips…
  Jeg synes det med blush er den sværeste form for Makeup… men jeg kan tydeligt se, når det lykkes for mig (.. og også når det ikke rigtig gør)
  Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.