4 PICK UPS FROM NAIMIES

1-2013-03-094
Hvis nogle af jer fulgte med imens jeg var i Californien, kunne de se jeg havde været i Naimies Beauty Center og der blev gjort en del indkøb på ganske kort tid og disse 4 goodies er allerede taget i brug i mit arbejde.

1. Mini vatpinde til Den grundige! Jeg synes ikke det er det samme at lægge en ny makeup oven på en gammel og gammel mascara kan være svært at få væk mellem de nederste vipper… Men ikke mere med de her vatpinde.

2. Shadow Shields som har stået højt på listen virkelig længe, men forhandles ikke i Danmark. Så skulle hele vejen til USA for at få fingrene i dem ; ) De fås selvfølgelig online. De er super hvis man drysser og sættes let under hvert øje… har også skrevet om dem HER.

3. Taut Perfect Brow Control, en gammel favorit til brynene.. en super bryn “holder” til selv de mest vildfarne brynhår.

4. Ny rund pensel fra Bobbi Brown, som er rigtig let at arbejde med ALT skygge til øjet. Jeg bruger den mest til globelinjen til en farvet skygge. Hårene er bløde og den holder godt på øjenskyggen. Bruger den hele tiden : )

Hvad siger I… står du lige at mangler netop en eller flere af disse ting?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

4 svar til 4 PICK UPS FROM NAIMIES

  1. ja, faktisk tihi – så jeg tager lige til L.A – nå nej til Grenå i sommerhus – potato potaDo tihi
    de der vatpinde ser helt vidunderlige ud <3

    ha' en dejlig dag du lækre
    Ib

  2. nuria skriver:

    Tjo nu du spørger, så føler jeg da faktisk at jeg mangler alle fire ting! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.