MØD MIN FOD-PUSHER….

1-IMG_2106-001
Hvis der er en ting jeg kan krumme tær over, så er det ikke at have styr på mine fødder…. og det er desværre sjældent noget jeg får priorteret.

Godt nok er jeg ikke helt ung med mine 36 vintre, men jeg er heller ikke så gammel… dog har jeg en foddame og hun kan få mig let på tå oven på en vinter i støvler. Det kan være I tænker fodterapeuter det er sådan noget for ældre mennesker og dem med diabetes, men NIX hos min foddame kommer de i alle aldre, også bare for at få et fod-fix ligesom jeg.

Mød min fod-pusher Rebecka med over ti år på bagen som fodterapeut… Det er ren selvforkælelse at være i stolen til fodkælelse. Jeg indrømmer at mine fødder ikke høre til de søde, bløde og sexede små skostørrelser, men en god solid størrelse 40/41, ru… ok meget ru, let knoklet og ikke i nærheden at fint eller pænt, men efter besøg hos Rebecka er jeg bare lidt bedre plantet på jorden og lidt mere glad for mine fødder. Får altid en skøn oplevelse efterfølgende… af…. “Wauw” “kan mine fødder virkelig se sådan ud”!!! Og lover mig selv at der aldrig skal gå så lang tid igen før jeg besøger hende!!!

Hvis I vil have ynglings “Fod-damens” bedste fod-tips, så lander de på bloggen i denne uge.

Er I klar til at springe i sko og sandaler?? Jeg har nedlagt VETO mod mere vinter!!!

Og mere om mit læser-beauty-event senere på ugen… dejligt med så mange positive kommentarer… Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at møde jeg jer skønne læsere.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

12 svar til MØD MIN FOD-PUSHER….

 1. MetteG. skriver:

  Jeg går selv hos en fodterapeut ca. 4 gange årligt og det er ikke fordi jeg har særlige problemer, men simpelthen fordi man får lækre fødder. Jeg burde gå meget oftere men har en tendens til kun at komme afsted i sandalsæsonen. Derfor har jeg også luret rigtig meget på Bliss strømpeløsning. Er dre ikke noget med at du har prøvet den? Virker det faktisk – får man bløde fødder og fjerner den den hårde hud?

  • Jo's skriver:

   Jeg burde også komme meget mere afsted… har det virkelig godt efter de fusbasser er blevet ordnet. Jeg er bare generalt rigtig dårligt til at få smurt mine fødder, som jeg helt sikkert også kan mærke hjælper i de perioder jeg så får det gjort. Strømperne og creme fra Bliss er dog virkelig effektive, for det mærkes som om fugten trænger meget bedre ind i huden og at det så ikke er så nødvendigt at gøre så ofte. Jeg tror faktisk at det er fugten der er med til også at holde den hårde hud nede : )))

 2. Kira Bjørnestad skriver:

  Hvor pusher hun henne? Hvis man skulle få brug for en sådan behandling!!!!?

  • Jo's skriver:

   Hun pusher på Rødovrevej 26 og der kan bookes tid på 36 41 41 46, men gør det i god tid…hun har altid travlt : )

 3. Baysen skriver:

  Jeg ville gerne, men økonomien er ikke lige til det… Men heldigvis er jeg ret god til at passe mine fødder (i sommerhalvåret i hvert fald). Så kan jeg rent faktisk være bekendt at gå i sandaler. Jeg har også lagt veto mod mere vinter og satser stærkt på at støvler og tykke sokker kan lægges langt væk inden længe.
  Glæder mig til at høre fod-damens tips 😉

  • Jo's skriver:

   Jeg har også i perioder selv stået for fodplejen, men må sige at siden jeg har fået børn er af jeg er faldet på det og må betale mig fra det, tilgengæld går jeg ikke så ofte til frisør : )))

 4. Miriam Poulsen skriver:

  Jeg burde virkelig have en foddame. Jeg sporter også en 40/41 og derudover har jeg svært ved at tvinge mine fødder ned i noget under 10cm i højde, hvilket ikke just gør dem pænere at se på. Eeeek.

  • Jo's skriver:

   hehe.. nu har jeg stort set kun gået i flade sko de sidste ti år, men mine fødder ligner dog noget der kun har gået i “over ti cm” de sidste ti år : ))) Hvis du altså forstår hvad jeg mener : )))

 5. Karina skriver:

  Får SÅ dårlig samvittighed når jeg læser sådan et indlæg. Mine fødder burde virkelig have en omgang. De er så ru og ødelagte pga alt for meget træning med hop og vrid og belastning direkte ned på de stakkels fødder.
  Må hellere komme afsted – selvom jeg tvivler på at der nogensinde bliver noget kønt ud af de klodser jeg er udstyret med 🙂

  • Jo's skriver:

   En tur hos foddame og en gang lækker lak… så er man allerede rigtig langt med garanti : )))

 6. ‘Altid se på hendes fødder, inden du overvejer næste skridt’, overhørte jeg engang en fotograf sige til en kollega. Mandlig of course.

 7. walkinrunout skriver:

  Jeg får besøgt fodterapeuten alt for lidt…. må snart bestille tid…for som du siger – man bliver jo flyvende af det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.