PÅ MED DEN PIGER…

1-IMG_2139Læbestift er noget særligt og der er noget vovet over at bære en rød læbestift…

Jeg slår et slag for læbestiften og håber jeg kan inspirere jer til selv at springe ud i at blive læbestift-fan ligesom jeg selv er blevet.

Derfor skal du bruge læbestift:

1. Den kan skabe smuk kontrast mellem dit hår, øjenfarve og hud, samt give glød til dit ansigt.

2. Læbestift kan give dig karakter og ynde og endda få dine tænder til at se hvidere ud end de er.

3. Din læbestift behøver ikke kun lande på læberne.. prøv den evt på kinderne. En af mine ynglings cremeblush er en læbestift.

1-IMG_0727-002
Det kræver mod at bære læbestift for nogle, inklusiv mig selv, også at kaste mig selv på bloggen til skue med min ynglingsfarve “coralrød”…

Den heldige vinder af Yves Rocher goodiebaggen er Charlotte Højland… Stort tillykke… send mig din adressen og så sender jeg dine nye goodies retur… flere lækkerier jeres vej snart : )

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

23 svar til PÅ MED DEN PIGER…

 1. A. Rosager skriver:

  Hejsa! Hvor er det superflot til dig! Jeg ville gerne være lige så modig, men hver gang jeg prøver, ligner det noget der er løgn! Jeg er rødhåret, lys hud og fregner. Det duer bare ikke med en knaldrød læbestift til mig. Har du nogen forslag til alternativer? Jeg synes de mørkebrune farver er så kedelige og dystre, i hvertfald på denne årstid…
  Håber du har et fif 🙂

  • Jo's skriver:

   Tusind tak : ) Heldige dig… jeg synes rødt hår, fregner og lys hud er SÅ smukt. Jeg synes netop rødhåret kvinder har noget helt specielt! Øjenfarve, hudtone og hårvefarve er tit meget mere intense… Min søster er rødhåret og har altid misundt hende… Prøv med nogle bærfarver eller nogle forskellige mere dybrøde nuancer : ) Kh jo

   • A. Rosager skriver:

    Tak for de søde ord! Kan lige se på billedet, at der er en læbestift der ser ud til at kunne passe til mig.. måske. Den står nederst i venstre hjørne, ved siden af en rød MAC. Den er i orange etui og selve læbestiften er også orange. Kan du give mig navn og mærke (går ud fra at billedet er et udsnit af dit lille beskedne lager!! ;-))

 2. Trine Holmvard skriver:

  Er helt med på at begynde lidt mere på læbestift.. Men mit problem er at jeg er meget lyshåret og så bliver det enormt tydeligt.. Ville høre om du har noget erfaring med hvilke farver der virker bedst til forskellige hårfarver? Er sikker på der er andre end mig der vil påskønne et indlæg om emnet 🙂
  Jeg har længe overvejet at få fat i en ikke alt for kraftig orange?

  Mvh. Trine

  • Jo's skriver:

   Da jeg startede med at bruge læbestifter, synes jeg også de sprang i øjnene… jeg tror det er tilvænning : ) Det kan netop være super smukt hvis du er helt blond… det giver en smuk kontrast. Det er meget svært at vurdere hvilke farve hvilke type skal skal bruge uden at have set personen. Men skal se om jeg kan finde på noget : ) Kast dig ud i det… på med en læbestift : ) Kh Jo

   • Trine skriver:

    Ok tusinde tak 🙂 jeg skal til noget familie brunch samt koncert imorgen så vil jeg forsøge mig med hvad jeg har uden at tage for meget af med papir bagefter 🙂

    Rigtig dejlig weekend til dig.

    Mvh. Trine

 3. Elsker at gå med læbestift, det kan virkelig få det helt rigtige udtryk frem 😉

  http://www.streetcoutureblog.com/

 4. Baysen skriver:

  Jeg elsker læbestift, men det er en svær ting, synes jeg. Mine læber bliver så tørre og rimper sammen, selvom jeg bruger MAC læbe primer under. Tænker at jeg måske skal holde mig fra de matte og gå efter de mere cremede. Ellers er jeg ret glad for lip tints, de er holdbare og kan fint kombineres med læbepomade. Mangler dog et lidt større udvalg af farver…

  • Jo's skriver:

   Mine kan også godt blive lidt tørre, så bruger mest de lidt mere fugtgivende… hvilke lip tints kan du godt li’? : )))

   • Baysen skriver:

    Jeg er ret glad for Rimmels lip tints, hvor man klart finder det bedste farveudvalg, og så er de virkelig holdbare. GOSH’ er også ganske fine, men farveudvalget er lidt kedeligt.
    Umiddelbart har jeg ikke prøvet så mange forskellige mærker pga. tilgængeligheden.

    Tænkte i øvrigt på om du har nogle tips til at købe læbestift på nettet? Synes det er lidt svært, når man ikke kan prøve dem først. Men med Yves Rochers læbestifter er man jo nødt til at tage chancen. Jeg kan for eksempel rigtig godt lide Corail Incandescent, men er i tvivl om, den ville klæde mig.

 5. Pernille Aaby skriver:

  Den læbestift er bare så fin til dig! Hmm “coralrød”… er den fra Yves Rocher? 🙂

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Pernille : ))) Billedet er faktisk fra forrige sommer og læbestiften er en coral rød fra Mineral Evolution, som desværre ikke fås i DK mere. Men den fra Yves Rocher i coralrød ligner den på en prik, så nu er den min nye favorit : )))

 6. Louise T. skriver:

  Hvor er du bare smuk!!!!
  Jeg har vovet mig ud i Clinique Chunkiest Chili (fik den med posten fra Clinique i går) – og den er bare flot! Selvom det egentlig mere er en lip balm(?), så giver den rigtig meget farve og holdbarhed <3
  Jeg fandt swatches af alle farverne på Rikkes Make Up her: http://rikkesmakeupblog.dk/2013/03/nyhed-fra-clinique-chubby-stick-intense/ – hvilket hjalp – ellers kunne jeg meget vel have været endt med en helt "forkert" farve 🙂
  (Er det dit udvalg på øverste billede?)

  • Jo's skriver:

   Hvor er du sød Louise, tusind tak… det er en del af mit udvalg til professionelt brug og løber nok heller ikke tør lige forløbig ; ))) Mit eget læbestift lager er faktisk ganske beskedent : )) Ville altså gerne prøve de chubby sticks.. de lyder som noget lige for mig : )))

 7. Dorte Daugaard skriver:

  Åh, lipstick-heaven!
  Jeg elsker læbestift – får det dog ikke brugt så meget her i barslen 🙂

  • Jo's skriver:

   Hehe.. kender godt det der med barsel : ) Måske det lige kan virke heftigt nok med knaldrød på læberne og med baby på armen : )))

 8. MetteG. skriver:

  Tillykke til vinderen:-)

  Superflot med den røde læbestift til dig Jo:-) Den ser ikke så Koral ud på fotoet men ligner mere en klassisk rød, men uanset hvad er den rigtig flot.

 9. Jo's skriver:

  Ihhh mange tak Mette : ))) Jeg har lagt et farvefilter på billedet, så den virker egentlig lidt mere dybrød istedet, for den er mere orange i IRL : ))) Godt set : )))

 10. SMUUUUUUKT foto! Du sku’ gå med rød læbestift hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.