SÅDAN DÆKKER DU UREN HUD + BONUS – VIDEOGUIDE

1-IMG_1622-001
Jeg arbejder med Dinar Airbrush på alle jobs… lige fra Copenhagen Fashion week, Beauty Editorials, private kunder til Reklame shoots… Jeg bruger den til ALT. Og jeg bliver sågar også booket til jobs pga af den.

Jeg har sagt det før og siger det gerne igen… den klarer ALT fra acne, pigmentpletter, ar, tattoveringer, ujævn hud og m.m. Den optimerer mit arbejde 100 %.

Jeg bliver meget ofte spurgt hvordan man dækker uren hud eller acne… det gør man sådan her (se video). Og i mine 14 år som makeup artist er der intet der slår resultatet med airbrushen. Det er forbløffende let.. faktisk lige så let som det ser på videoen og du behøver ikke være professionel lige som jeg for at airbrushe for at bruge den.

Airbrushen kan du bl.a. hører meget mere om HER og se den LIVE. Og vil du have et kursus enten bare til at lægge din egen makeup eller vil du gerne arbejde med den professionelt, så kan du læse mere HER

Dette indlæg blev udgivet i Airbrush makeup - Dinair. Bogmærk permalinket.

5 svar til SÅDAN DÆKKER DU UREN HUD + BONUS – VIDEOGUIDE

 1. Stine Jensen skriver:

  Vildt nok. Er det virkelig så nemt? Ved du hvad den koster sådan en? Bruger du den på dig selv? Og er det sådan en man bruger til hverdag eller er det kun til særlige lejligheder?

  • Jo's skriver:

   Jeg synes det er let , nu ved jeg godt Carina nedenunder skriver hun ikke synes det er så let. Men det er i hvert fald nemmere end at få et pænt ensartet resultat som pige på videoen, men almindelig concealer og foundation. Og man kan netop få et “kom godt i gang” kursus hos Beautifulmakeup.dk eller se youtube videoer.

   Jeg bruger den primært på arbejde og den ligger stationært blandt mit arbejdsgrej, ville dog meget gerne have en til mig selv derhjemme : ) Og den er skam beregnet til daglig brug : )))

 2. Carina Christensen skriver:

  Mange tak for en god blog samt alle de nye indlæg om airbrushing! Jeg har selv købt et Dinair airbrush startkit (hos Beautifulmakeup.dk. til 1800 kr.). – Og jo, det er både holdbart, effektivt, behageligt, og ser fantastisk naturligt ud, så efter mange ”start vanskeligheder”, er jeg er blevet MEGET glad for den! Det er fantastik, så fint makeuppen fordeler sig, og lægger sig 100 % ren oven på huden, uden at gå ned i porrerne, og skabe urenheder :o). Den er fabelagtig til fundation, blush, contouring, highlighting osv. og til at blende eller blande farver helt perfekt, men det kræver bestemt noget øvelse, at airbrushe sig selv, (- det er betydeligt lettere at airbrushe andre). Du skal f.eks. lære at holde airbrushen ca. 30 cm væk, fra hvor farven skal påføres, konstant at bevæge arm og ansigt, mens farven kommer ud, før dråberne bliver fint nok fordelt, når de rammer ansigtet osv., – men her gør kun øvelse mester.! Heldigvis findes der adskillige guides på You Tube, Facebook samt på firmaernes websites, og der følger start DVD, øvelser på papir, ”afstandsmåler”, øvefarve etc. med startkittet, samt der findes masser af praktiske, flotte eller sjove ”hjælpe” skabeloner (der f.eks. afskærmer et område, laver øjenbryn, leopardprint over øjenskyggen osv., osv.). Beautifulmakeup afholder også kurser for begyndere i Hørsholm til 500 kr. for 4 timer.
  Fine linjer” vil det dog gerne vil lægge sig (- også med en god primer), så der skal også trækkes lidt i huden under påføringen, og fejl kan være næsten umulige at rette. Jeg må f.eks. selv lægger concealer, pga. jeg har lidt ”kragetræer.” Det ville være dejligt, hvis du vil skive lidt om det problem!
  Airbrushen skulle også være eget til spraytanning, men beholderen på Dinairs airbrush er ikke ret stor, så man kan kun spraytanne ansigt og arme, (og når beholderen er fyldt, skal man passe meget på ikke at spilde), hvis man ikke vil investere i ”upgrade” kittet til 1000 kr. Det ville være dejligt med en støre beholder, – men ellers er det super godt grej! Jeg var bange for, det ville komme i håret el. lign., men det har ikke været noget problem.
  Et godt råd: Pas på det danske vand! Det indeholder nemlig betydeligt mere kalk end amerikanernes, så der er tilfælde, hvor folk har fået ødelagt deres airbrush af kalk, pga. de rensede den i et vandbad (dock), som der står i brugsanvisningen. Køb hellere kildevand eller rensevæske!

 3. Carina Christensen skriver:

  Det må jeg give dig ret i, og øvelse gør da også mester! Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig, om du laver øjnene før eller efter huden, eller om du også airbrusher dem? Tak for en god blog!

  • Jo's skriver:

   Det er også et godt spørgsmål… jeg laver altid øjnene først (det ville jeg dog aldrig gøre hvis jeg brugte almindelig Foundation)når jeg airbrusher. Airbrush produktet kontra almindelig makeup er ikke så organisk at arbejde i, så derfor sýnes jeg det er nemmest at lave øjne, derefter hud og til sidst bryn : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.