TRO PÅ DET! DER SKAL SPREDES “LOVE” I DAG…

Egentlig skulle dagens indlæg handle om noget helt andet, men igår postede skønne smukke Ditte denne Dove video på sin blog og den må jeg bare dele med jer også…

Den gav mig virkelig stof til eftertanke og fik mig igen til at tænke på et af de bedste skønhedsråd jeg nogensinde har fået af en klog dame med mange års erfaring i skønhedsbranchen “Hvis du fortæller andre dine fejl lægger de mærke til dem”!

Men fortæller du dem også til dig selv er det selvforstærkende! Jeg vil bare sige til jer KVINDER at I er sgu alle skønne og unikke – Tro på det og husk også lige din sidemand på det : )

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

10 svar til TRO PÅ DET! DER SKAL SPREDES “LOVE” I DAG…

 1. Sofie Jørgensen skriver:

  So true!!! Så er videoen delt så alle de andre der ikke følger dig også kan lære at de er smuke, for det kan vi jo se de er 🙂

 2. Tanya skriver:

  Fantastisk! Det gjorde et kæmpe indtryk. Tak for delingen 🙂

  • Jo's skriver:

   Det gjorde også et kæmpe indtryk på mig, så tænkte straks det måtte deles : )))

 3. walkinrunout skriver:

  Så sandt… skønt lige at blive mindet om det:)

 4. Anette skriver:

  Jeg er glad for at have set den video – den er tankevækkende. Og du har en pointe: sidemanden skal have komplimenter. Jeg øver mig selv i at give ærlige komplimenter til andre, OG jeg øver mig i tage imod komplimenter og lade dem sive ind, når der kommer nogle min vej – uden undskyldninger, forbehold eller at negligere dem.

  • Jo's skriver:

   Super skønt Anette : ))) Og i øvrigt en rigtig god opfordring… den husker jeg også selv : )))

 5. Anja Kis Svendsen skriver:

  Bare dette:

  TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.