“GREY KILLER” PÅ TUBE

1-IMG_4674-001
CC og DD, har jeg ikke haft fingrene i endnu, men det gør heller ikke noget for begejstringen over BB’sene er stadig stor.

Nyeste BB jeg ikke kan få armene ned over er Vichy’s  “Idéalia BB cream” og som de selv kalder en “grey killer” og det kan jeg kun være enig i.. man får øjeblikkelig glød, den er let at arbejde ind i huden og giver en flot ensartet hudtone. Udover at give fugt, indeholder den også 25 spf og er udviklet til sensetiv hud, samt parabenefri. Hvis du gerne vil have en højere spf, kan jeg varmt anbefale denne HER.

Hvilke BB cream anbefaler du?

Dette indlæg blev udgivet i BB Creams, BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

24 svar til “GREY KILLER” PÅ TUBE

 1. Jeg har stadig kun prøvet den fra Garnier, som jeg ikke er videre begejstret over, men den her lyder søreme god! Måske man skulle prøve den 😉

  • Jo's skriver:

   Den fra Garnier dækker mere og så er der lavet en til fedtet hud og alm hud. Jeg bruger den til fedtet hud hvis jeg skal give den extra gas og vil dække mere : )))

 2. Dorthe K skriver:

  Jeg har osse armene i vejret over denne – og der er slet ingen tvivl om at Vichy er min favorit ud af de vel 10 forskellige BB’s jeg har haft kinderne i:-)

 3. Mette Guldberg skriver:

  Jeg har i flere år brugt den farvede dagcreme fra Mádara som jeg er meget begejstret for men har ud over det BB fra MAC (på din anbefaling) og fra Vichy (Neovadiol). Jeg synes den fra MAC dækker bedst men den giver også et lidt make up’et udtryk. Vichys synes jeg klatter en lille smule (et problem jeg generelt har – også med fundations, måske fordi min hud er fedtet efter dagcreme).
  (Jeg har lige skrevet en lille besked til det forgående indlæg om din event)

  • Jo's skriver:

   Det kan godt tyde på noget med din hud måske fedter. Jeg synes nemlig ikke jeg har prøvet at nogle af alle de BB’s jeg har været igennem på mig selv eller andre har klattet. Den fra MAC er også rigtig god, men dækker lidt mere end den fra Vichy og LOreal. (Jeg har svaret på din foregående besked : )) KH fra Jo

 4. A. Rosager skriver:

  Tak for tip! Har brugt en farvet dagcreme fra Dior, men den er lidt for fed, når vi nu går mod sommer… Så jeg vil prøve denne! Fås den i flere farve nuancer??

  • Jo's skriver:

   Den fås i to nuancer lys og en lidt mørkere. Det god ved BB’s er nemlig at en nuance breder sig til mange hudtoner. Hvis du er almindelig skandinavisk lys skal du gå efter den lyseste af de to : )

 5. Anja skriver:

  En fra Origins

  • Jo's skriver:

   Den ville jeg også gerne prøve… synes jeg har læst godt om den. Er du glad for den?

   • Stina skriver:

    Jeg har faktisk aldrig prøvet andre BB’ere og det er fordi jeg elsker min Origins VitaZing sååååå meget. Perfekt fugt, perfekt glød, tilpas solbeskyttelse til hverdagsbrug. I love it 🙂

 6. Dorte Daugaard skriver:

  Jeg var i Seoul sidste sommer og købte en fra Etude House. Den er helt fantastisk!
  Min hud bliver så fin så fin. Den dækker rigtig fint og giver et fint finish – og så var den super billig. (Ved bare ikke, hvilke kemikalier og andre uhyggelige ting, der kan være i – kender ikke den sydkoreanske lovgivning på området – men det vælger jeg at lukke øjnene for lige denne gang) 🙁
  Har dog ikke prøvet de cremer, man kan få herhjemme til sammenligning.

  • Jo's skriver:

   Har det helt på samme måde… virker det, så bruger jeg det!! Så gider jeg slet ikke kaste et blik på ingredienslisten ; ))) Der findes bare så mange spændende mærker i udlandet og det Etude House og den skal Googles : )))

 7. Gry skriver:

  Jeg bruget pt. den fra GOSH og den er jeg glad for. Garniers er jeg slet ikke vild med. Hvordan er Vichys farveudvalg? Den farvede dagcreme med faktor 50, som du linker til, ser sørme også spændende ud.
  Jeg er ny læser og holder af at følge med. Tak!

  • Jo's skriver:

   Hvor dejligt du læser med Gry : )))

   Jeg har heller ikke prøvet Gosh… Vichy har to nuancer og den er så lækker transperant så den nærmest giver meget mere glød end decideret farve som en alm Foundation. Den faktor 50 kan varmt anbefales… prøv den evt på apoteket hvor den forhandles og tag et lille håndspejl med så du kan tjekke hvordan den ser ud udenfor i dagslys : )))

 8. IT Works…du har helt ret.

 9. Louise Eriksen skriver:

  Ved du om der er parfume i den? Det kan jeg nemlig ikke tåle. Og hvad med Den fra Mac? Jeg leder nemlig efter en god en uden parfume

  • Jo's skriver:

   Der er parfume i, kan heller ikke se at der IKKE er parfume i den fra MAC, så det formoder jeg der er. Har googlet mig til at Clinique og Gosh laver uden parfume, men den har jeg ikke selv testet : )))

 10. Carina Christensen skriver:

  Jeg er blevet MEGET glad for Vichys´ nye B.B. cream ”Neovadiol Lumiere”! Den indeholder lidt mere pleje, og er meget nem og taknemlig at arbejde med. Den er især velegnet til kvinder i overgangsalderen, – desværre er der ikke solfaktor i.

  • Jo's skriver:

   Den har jeg slet ikke set var kommet.. jeg troede Idealia var den nyeste… jeg må tjekke den ud : )))

 11. Josefine Hansen skriver:

  Jeg har denne bb fra vichy og jeg kan slet ikke bruge den? min hud er tør, så jeg må derfor hver dag bruge en fed dagcream. Men denne bb cream smuldrer på min hud. jeg kan trække det hele af efter jeg har påført den. Kan du måske anbefale en anden jeg kunne prøve?

  • Jo's skriver:

   Prøv evt Origins CC cream (få dog en prøve inden du køber den). Men prøv at tage BB’en med tilbage på Apoteket og hør om de ikke vil tage den retur og måske lade dig prøve en anden?! : )))

 12. elisa skriver:

  hvilken BB cream dækker urenheder (røde mærker, bumser o.s.v) bedst?

  • Jo's skriver:

   Det kan være svært at vurdere ud fra ikke at have set din hud, for ligesom Foundations er det meget individuelt hvilket en der passer bedst til dig. Men har du meget der skal dækkes laver garnier en til uren hud, som jeg selv bruger hvis der skal dækkes lidt extra : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.