KOMPLIMENTER PÅ FLASKE….

1-IMG_4682
Jeg er vild med parfume, men i meget små doser og ganske særlig udvalgte af slagsen. Til min fødselsdag i december fik jeg denne Molecule 01 parfume fra Escentric Molecules i gave og må sige udover at jeg er vanvittig vild med duften, så er der altså sjældent jeg har fået så mange komplimenter både fra mænd og kvinder over min “duft”.

Hvis du aldrig har hørt om Wauw-parfumen, så indeholder den kun et enkelt molekylært stof “Iso E Super”, som normalt findes i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer. Iso E Super er unikt og giver mere en effekt end en egentlig duft. Duften udvikler sig kun når den kommer i kontakt med den varme hud.

Så får du chancen.. så duft den lige. Og i øvrigt så er der gode priser at finde på den online.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

12 svar til KOMPLIMENTER PÅ FLASKE….

 1. Ida D skriver:

  Ved du, hvor i København, man kan tage hen og dufte parfumen? Jeg har længe gerne ville dufte den, da jeg har det meget lig dig med parfumer. Det er simpelthen så svært at finde en parfume, som jeg kan holde ud – derfor lyder en parfume, som tilpasser sig én selv, ret optimalt. Jeg vil bare gerne dufte den, før jeg køber den.

  • MetteG. skriver:

   Ja den er simeplthen fantastisk.
   Greenskin på Gl. Kongevej og Ndr. Frihavnsgade har dem.

  • Jo's skriver:

   Min er købt hos J Lindeberg i Christian Ix’s gade 1… Den er lige til en duftsart duftelsker : )))

 2. C skriver:

  den lyder fantastisk. ved du hvor man kan dufte den i Århus/hvilke butikker som forhandler den?

  • Jo's skriver:

   Har googlet lidt på nettet og tror Spa Supply kan oplyse nærmeste forhandler på 7022 4575 – Sig lige til hvis det ikke er det rigtige nummer : )))

 3. walkinrunout skriver:

  Den lyder lækker – skal da vist lige forbi og prøve den 😉

 4. Jasmina Gluhic skriver:

  Har aldrig hørt om den, men kunne godt tænke mig at prøve den.

 5. Jeanette skriver:

  Må også prøve den 🙂 Synes dog ikke rigtig, at jeg ser gode online priser – måske fordi man med fordel kan købe den i en udenlandsk webshop? Ved du om man risikerer told, hvis man fx køber via UK? På forhånd tak 🙂

 6. Jo's skriver:

  Jeg fandt den til 600 kr, men kan ikke finde siden igen : ((( Jeg shopper ikke så meget online, så har ikke helt tjek på reglerne : (

 7. Kate Wermuth skriver:

  Hmm lige til at spise….. Kender mange dufte, og der er langt imellem “snapsene”, men for pokker lige så spændende som person lige så spændende duftede du i weekenden… Helt naturlig og hverken for meget eller for lidt …. + + + + +

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.