3 TIL DET TØRRE… HÅRPLEJE RUTINE

1-IMG_4663-001
Denne her vinter har bl.a. været hård ved mit hår og det har været nødvendig at tilføje masser af fugt. Min hårpleje rutine har det sidste stykke tid set sådan ud:

Kender I det når man glemmer et produkt man har været rigtig glad for? Sådan havde jeg det med et par produkter, da jeg var i Californien i sidste måned. En af dem er Redken’s all time klassiker “All Soft” og jeg er næsten sikker på nogle af jer kender den?! Engang var den med Avocado olie, men den er skiftet ud med Argan olie og det har den slet ikke blevet mindre fantastisk af. Den tilføjer rigtig meget fugt, især i mine tørre spidser som trænger extra oven på vinteren. Det er en “må prøve” shampoo hvis du skal fugtbooste dit hår.

Min “Leave in Treatment” fra Purely Professionel har været en del af faste min hårpleje rutine siden den blev lanceret sidste år og det er velfortjent den har fået en norminering til Danish Beauty Awards i år. Jeg bruger den i mit håndklædet tørret hår når det er blevet vasket og da jeg kun vasker hår med 3-5 dages mellemrum får den også lidt om aftenen i de tørre spidser når det extra trænger.

Orofluido olien kommer jeg i hele håret (minus ca 15- 20 cm fra hovedbunden) efter Treatment. De gyldne hårdråber fordeles let i håret uden at fedte og gøre håret tungt som nogle andre hårolier gør. Den giver glans og er perfekt i mit meget lange hår. Det oftes det jeg “styler” mit hår med i længderne… egentlig er der jo ikke så meget styling over det, men kan godt lide mit hår ser naturligt ud.

Har du et godt fugt-tip til håret?

Dette indlæg blev udgivet i Orofluido, PRODUCTS/HAIR, purely professional, Redken. Bogmærk permalinket.

9 svar til 3 TIL DET TØRRE… HÅRPLEJE RUTINE

 1. Baysen skriver:

  Nu er jeg sådan en tyndthåret en, der skal finde balancen, så mit hår får tilpas med fugt. Fugtgivende shampooer duer slet ikke for mig, de tynger og gør mit hår fladt. Så jeg holder mig til volumen-shampooer, er især glad for Purely Professionals Kids Shampoo. Og så er jeg stor fan af Treatment 1, jeg tror, at den er rigtig god til alle hårtyper 😉
  Derudover bruger jeg lidt olie og balsam efter behov.

  • Jo's skriver:

   Elsker PP’s produkter : ))) Vil dog sige at jeg har anbefalet “All soft” tidligere til folk med tyndt og fint hår… og det har ikke tynget. Hvis du en dag kan få fingrene i en prøve, så giv lige lyd hvad du synes : )))

 2. Tenna Tulstrup skriver:

  Elsker Aussies hårkure, håret bliver blødt, glansfuldt og lækkert 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg har faktisk en Aussie hårkur liggende, som jeg ikke er kommet igang med.. det skal jeg jo bare igang med : )))

 3. Anja Kis Svendsen skriver:

  Er vild med Zenz hårkur og olie. De var min yngling da jeg var langhåret og er det stadig nu hvor jeg har kort hår (svømmer en del og burde bruge badehætte=meget hårdt for håret).
  Min mor der har det vildeste krøllede, kruset, tørre, grå hår synes også de er rigtig gode og man kan virkelig se en forskel i blødhed og glans.
  Når jeg rejser eller skal pakke sportstasken er jeg glad for at hårolien også kan bruges til koppen.
  Plejede også at være fan af Redkens Soft, men det var før jeg blev lidt øko-bøko og selv ville vælge om det gode produkter skulle indeholde parfume eller ej.

 4. Mie-Cecilie Jensen skriver:

  Jeg synes at sunsilks Advanced Damage Re-Construction serien er rigtig god til mit tørre hår. Smid gerne en stemme på mine veninder og jeg her: http://www.sunsilk.dk/team/5238 – Hvis I synes frisuren er fin. Jeg brugte shampooen og balsamen først og som I kan se ser håret glansfuldt ud, det synes jeg ihvertfald 😉

 5. Chanie skriver:

  Uhh kunne godt tænke mig at prøve den treatment fra purely professional. Den lyder lækker.

  http://www.chanie-beline.blogspot.com – en blog om bl.a. hårpleje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.