EMILY SALOMON

cato3-001fotograf – Thomas Cato

1-2013-03-239
Kan du kende hende her?…. Det er smukke Miss Emily Salomon. Hvis du ikke allerede kender hendes skønne blog, så kan du kigge forbi HER. Og som noget nyt blogger Emily hos Eurowoman.dk. Og i øvrigt har hun den dejligste hund, Penny.

For nylig mødtes vi til et hyggeligt fotoshoot sammen med fotograf Thomas Cato. Og hvis du følger hendes blog HER kan du holde øje med en spændende konkurrence som vi har brygget på.

Ses vi til Beauty Event 6 maj? Det håber jeg og alle de skønne goodiebags, som har en værdi af ca 1000 kr som alle deltagere får med hjem ♥  Tilmeld dig HER

Dette indlæg blev udgivet i emilysalomon.dk, WORK. Bogmærk permalinket.

2 svar til EMILY SALOMON

 1. Maria S skriver:

  Hej Jo

  Jeg ville virkelig virkelig gerne med til din event på mandag, men jeg skal desværre arbejde om aftenen. Så jeg håber, du vil arrangere noget lignende inden længe, så jeg også kan få fyldt op på inspirationskontoen.

  Jeg håber, det bliver en fantastisk aften. Jeg glæder mig til at se lidt stemning derfra her på bloggen.

  Venlig hilsen Maria

 2. Jo's skriver:

  Arbejdet skal jo også passes… jeg håber at se dig en anden god gang. Det ville jo være så hyggeligt : ))) KH Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.