SÅ ER DER EN GOODIEBAG KLAR TIL AFGANG – VINDER

1-2013-04-303
Håber I har haft en skøøøn weekend… De af jer der følger med på Instagram har måske set jeg har holdt Dinair Pro Workshop sammen med beautifulmakeup.dk. Så I dag er der nu piger der kan kalde sig for certificerede airbrushere og de 4 første der har taget en dansk Pro Dinair uddannelse. Stort tillykke til dem : )

Og stort tillykke til Klara Sofie som skal have en Danish Beauty Award goodiebag med posten i næste uge… send mig din mail.

I morgen står den på beauty event for en masse af jer søde læsere og jeg glæder mig så meget til at møde jer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

8 svar til SÅ ER DER EN GOODIEBAG KLAR TIL AFGANG – VINDER

 1. MetteG. skriver:

  God fornøjelse i aften. Jeg håber I får en rigtig dejlig aften:-9

 2. Anita Tullberg skriver:

  Jeg er desværre blevet forhindret i at komme i aften pga. sygt barn – øv, øv og øv!! Havde ellers set rigtig meget frem til det. Jeg vil høre, om der er mulighed for, at man kan få sendt eller hente sin goodiebag et sted, når nu jeg har betalt for billetten?

  Ønsker jer en rigtig god aften.
  Anita

 3. Tak for et skønt, skønt event! Er ked af, at jeg ikke kunne blive og ser Airbrush færdig 🙂
  Du er en solstråle – jeg er så glad for jeg deltog 🙂

  //Karoline L

 4. Louise skriver:

  Hej Jo,
  Prøver at skrive en mail til dig, men får den tilbage med fejl på hver gang. Vil du skrive din mailadresse, så jeg kan se om jeg gør noget forkert.
  De bedste hilsner
  Louise

  • Jo's skriver:

   Har udfordringer med mailudbyder og har nu oprettet en ny mail for bloggen.. du kan skrive til josmakeupblog(@)gmail.com : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.