SÅDAN FÅR DU GJORT SOMMER-BENENE KLAR

1-2011-09-025
Hvis nogen har læst med Facebook så har jeg ikke kunne poste indlæg her på bloggen og min mail hos Telenor er stadig utilgængelig, så jeg kan slet ikke modtage mails eller notifikationer på om I har lagt kommentarer på tidligere indlæg. Jeg har dog oprettet en ny mail adresse som du finder HER og så kommer der forhåbentlig snart styr på det.

Og mangler stadig at høre fra vinder af Danish Beauty Award goodiebaggen…

Har du fået gjort benene og bikinilinjen klar til sommer? Her har du 4 gode måder til hvordan du klarer den:

1. Den helt gængse skraber og min yngling Safeshave barberskum plejer at klare det for mig. Og så undgår jeg med garanti irriterende røde knopper med Safeshave… dog skal jeg barberer hver 2-3 dag.

2. Mon ikke de fleste har prøvet en epilator? Jeg har testet Remington’s Ep7030, som hiver hårene ud og derved holder barberingen nede i op til 4 uger. Her bliver jeg dog lidt rød bagefter.

3. Der er også de mere længerevirkende hårfjerningsmetoder, som får hårene til at gå i dvale i op til 6 mdr ad gangen. Det tager dog lidt længere tid at bruge denne her maskine, men resultatet her holder meget længere end de andre metoder. Du kan læse mere om den maskine jeg har testet HER.

4. De her hjemme-voks-apparater er nu altså ret smarte og slet ikke nye på markedet, men denne her  er en nyhed fra Veet og ret nem at finde ud af. Og så går det ret stærkt i forhold til epilatorer og IPL teknologi. Med denne her Veet maskine er jeg dog sådan en stor kylling at jeg må få en anden til at hive stripsene af. Her bliver min hud også lidt rød.

Hvad foretrækker du?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, hårfjerning, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

11 svar til SÅDAN FÅR DU GJORT SOMMER-BENENE KLAR

 1. Henriette skriver:

  Tak for denne, Jo!! Efter jeg har brækket min albue, har jeg brug for et nemt system, så nu skal jeg ud at shoppe!!!

 2. Sissel skriver:

  Sjovt, du lige skriver om ShaveSafe, for den skal jeg have prøvet en af de nærmeste dage; fik den med, da jeg var til Completemes’s 7 års fødselsdag, og de plejer kun at tage produkter hjem, som virker 🙂

  Jeg er for resten meget gerne stand-in, hvis vinderen af DBA goodiebag’en ikke melder sig 😉

  • Jo's skriver:

   Den shavesafe kan jeg ikke forstille mig du bliver andet end begejstret for, hvis du altså er en af de “heldige” med røde knopper efter barbering : )))

 3. Mette Guldberg skriver:

  Jeg er en af de “naturlige” kvinder, der ikke fjerne særlig meget hår. Jeg tager ind imellem underbenet og armhulerne om sommeren og bikinilinjen, hvis jeg skal til stranden men ikke konsekvent. Min hud har det bedre med hår – uanset hvilken metode jeg anvender bliver min hud irriteret. Det skal måske siges, at jeg nærmest aldrig går kjole, korte bukser, ærmeløse toppe m.v. Men min hud har det bedre med hår og jeg vil ikke fjerne hår for andres skyld end min egen.:-) Når jeg alligevel kaster mig over det bruger jeg skraberen, men har endnu til gode at bruge Shavesafe. Måske skulle jeg forsøge det. Kan den kun købes online?

  Og hvor er dte irriterende for dig med de netproblemer – især når det vel også er en del af forbindelsen til dine kunder. Håber det snart kommer på plads – og jeg stiller mig også meget gerne til rådighed, når du nu har svært ved at komme af med den lækre goodiebag;-)

  • Jo's skriver:

   Giver dig så meget ret… man skal kun barbere sig for sin egen skyld og ikke for andres… Og jeg er heller ikke helt skarp til det om vinteren : )))

 4. Dorte Daugaard skriver:

  Jeg var så heldig at vinde en shavesafe hos dig – og er bestemt blevet fan!

 5. Jeg er nu mest til en tur ned til voksdamen, som så ordner det for mig. Det er dog lang tid siden, så lige nu er det Gillette der klare arbejdet 🙂

 6. Malene skriver:

  Jeg bruger en skraber – og har aldrig gjort andet, så jeg skal ikke kunne sige, hvad jeg egentlig synes er bedst.
  MEN jeg har altså et spørgsmål – det kan godt være, at der ikke er en pind at gøre ved det, men hvis nogen skulle have et svar, kunne jeg forestille mig, at det skulle være dig.

  Jeg har ret tydelige hårsække på benene (jeg går ud fra, det er hårsække), som altså gør at mine ben er prikkede… Det er ikke knopper, bare prikker og jeg kunne altså godt tænke mig bare at have helt ensartede ben… Ved du om man kan gøre noget for at mindske det?

  • Jo's skriver:

   Jeg har selv de tydlige prikker på benene og tror mine kom efter jeg voksede rigtig meget ben for en ti-års tid siden.. men er ikke sikker. Dog synes jeg det hjalp med bioeffect body serum, indlit jeg for nylig har både har vokset igen og epileret : ( Død over de prikker! Men så har vi sikkert pænt hår ikk ; )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.