EN MOUSSERENDE BEHANDLING

1-2011-09-242
Champagne og ansigtsbehandling er nok ikke lige to ting man forbinder med hinanden, medmindre man har prøvet “Innovative Skincare’s” FiSZZ, som er en eksklusive ansigtsbehandling som bl.a. også bliver udført på det meget fine Hotel Four Seasons i Beverly Hills i Californien.

Det helt specielle i behandlingen er den hvide FiSZZ ansigtsmaske, som med en let sprøjt med en tilhørende “Copper Firming Mist” forvandles masken til et hav af små fine bobler på huden. Og deraf har FiSZZ Facial fået sit tilnavn – “Champagnebehandlingen”.

Den herlige behandling forbedre hudens struktur og tilføjer fugt. Og kunne godt får hang til sådan en omgang en eller to om måneden, efter jeg kunne mærke hvor blød og glat min hud føltes bagefter og for ikke at glemme den fine glød. Og ved du eksempelvis ikke hvad du skal ønske dig i fødselsdagsgave, så kan jeg varmt anbefale sådan en selvforkælelse med iS.

Mere Champagne Tak!

Der er stadig noget der driller på bloggen… bloggen bliver pt ikke opdateret på Bloglovin eller uvilkårlige browsere. Så hvis du vil læse de nyeste indlæg, så er der link til dem på bloggens facebook side HER. Håber at kunne løse problemet snarest.

Dette indlæg blev udgivet i Innovative Skincare, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

Et svar til EN MOUSSERENDE BEHANDLING

  1. MetteG. skriver:

    Det lyder lækkert – lidt lige som Bliss’ oxygenmaske, der også bobler på huden – føles lidt lige som en masse små bitte myrer, der tripper rundt:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.