FUGT, FUGT OG ATTER FUGT

1-IMG_4668-001
Nu er det ikke længere vinterkulden der udtørrer håret, men også solen er også “one tough cookie” når det kommer til vores hår. Derfor skal vi stadig huske at give vores hår masser af fugt selvom det er blevet varmere i vejret.

Sensai laver de fineste produkter og skal du have extra fugt til lokkerne sørger de også for det. Skal du på badeferie laver Sensai en fugtgivende og intensiv hårmaske, som bl.a. var normineret til Danish Beauty Award 2013 for årets hårplejeprodukt. Serien efterlader håret skinnende, blødt og fugtet uden at tynge det.. må også nævne at produkterne dufter skønt.

Giver du dit hår masser af fugt?

Dette indlæg blev udgivet i Sensai. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.