MAKEUPPEN DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

1-2011-09-245
NARS gør klar til landing….

En af verdens mest anerkendte makeup brands blandt makeup artister lander i Denmark i slutningen af maj… og I ved det sikkert allerede for nyheden har huseret i cyberspace den sidste uges tid. Makeuppen er dog ikke kun elsket af de professionelle og i USA har mærket allerede flere kult-produkter som bliver udsolgt på nul komma fem når de rammer butikkerne. Oplevede selv at gå forgæves to steder efter et af Nars’s bedste solgte produkter, da jeg var i Californien for et par måneder siden.. blushen i farven “Orgasm”, var nemlig ikke lige til at få fingrene i.

Nars har dog tidligere været solgt i Denmark og da Sephora åbnede i København sidste år, var der nok mange der var havde krydset fingre for Nars var blandt sortimentet. Men bedre sent end aldrig og det er nemlig hos Sephora, at Nars finder sin plads og jeg glæder mig.

Lige mens vi venter en smule endnu, kan vi jo nyde engelske Stella Tennant som har lagt ansigt til Nars’s spændende sommer look 2013.

Dette indlæg blev udgivet i NARS, Sephora. Bogmærk permalinket.

Et svar til MAKEUPPEN DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

  1. BRUUN by BRUUN skriver:

    LOVE NARS!
    Er fuldstændig afhængig af skygger og deres Copacabana shimmer stick. HALLØJ, det er så lækkert et mærke ! 🙂

    Fedt at DK får det!

    /Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.