LAKKEN DU MÅSKE HAR VENTET PÅ?

1-486827_10151597361643988_1385920316_n-001Hvor tit har du ikke drømt om en lak der holder længere end en dag eller to? CND har måske svaret, for i april blev deres nye 7 dages “Vinylux” lak lanceret i Danmark.

Lakken holder op til 7 dage med deres nye “Weekly Top Coat”. Den forsegler og beskytter lakken mod ridser, samt afskalning og bevarer high shine. 8,5 minuts tørretid og fjernes nemt igen med acetonebaseret neglelakfjerner.

Der er 62 flotte farver at vælge i mellem og dem kan du se lige HER og HER

Dette indlæg blev udgivet i Vinylux - CND. Bogmærk permalinket.

15 svar til LAKKEN DU MÅSKE HAR VENTET PÅ?

 1. NatasjaS skriver:

  Det lyder næsten for godt til at være sandt 🙂 Det må hellere prøves en dag 🙂

 2. Nanna skriver:

  Farverne er rigtig fine. Kan man købe det i New York billigere, skal nemlig snart dertil.
  Har du nogle make-up og beauty favoritter jeg skal købe derovre? 🙂

  • Jo's skriver:

   Uden at vide det præcist, så tror jeg faktisk de er lidt billigere derovre. De koster 125 kr herhjemme for lak og top coat.. og heldige dig.. Hvis det ikke skal være noget man kan få herhjemme er det Stila, OCC, Black (hår), Philosphy, Laura Mercier : )))

   … kunne godt lige klare et smut til New York : ))) Heldige dig!

 3. Simone Hagemann skriver:

  Det er jo genialt.. hvis det altså fungerer. Det må virkelig komme an på en prøve – det er jo også nogle pæne farve, den kommer i 🙂

  • Jo's skriver:

   Mit sidder på nu på 4 dagen og der er lidt chipper på nogle af fingrene, men jeg har tilgengæld stået i køkkenet og lavet mad i to dage og vasket hænder et utal af gange. Have det været en almindelig lak var den ikke holdt et par timer : )))

 4. Mette K. Frederiksen skriver:

  Ved du hvor kan man købe dem, og ved du hvad de koster? 🙂

  – Mette

  • Jo's skriver:

   De koster 125 kr både for lak eller top coat… de skulle tilgengæld også holde i flere år, man skal bare huske at ryste dem rigtig godt inden brug og opbevare dem korrekt. Nærmeste forhandler finder du på 33323322 ellers hos skønheds-og negleklinikker landet over : )))

 5. Louise T. skriver:

  Dem gad jeg godt at prøve! Synes Depends gellack er super, men hader, når det skal tages af – for det går altid (som i altid) galt for mig og jeg ender med sådan nogle tørre, sprukne sarte negle…
  Jeg tror, at man kan købe dem på http://icgroup.dk.

  Den SolarOil på billedet – hvad er der specielt ved den?

 6. Jo's skriver:

  Det er også det der gør jeg ikke orker… de her lakke går a som en almindelig lak. Solar olien er lidt af en all round olie, men den er ikke kun til neglene… jeg har bl.a. skrevet om den her http://josmakeupblog.dk/2012/06/22/vacation-must-haves-hand-and-feet-please/ : )

  • Louise T. skriver:

   Jeg bruger selv SolarOil, men synes ikke, at jeg kunne genkende denne…
   Jeg har i øvrigt kig på SolarSpeed Spray, som skulle hjælpe lakken til at tørre hurtigere samtidig med at neglene får den rette dosering SolarOil 🙂

 7. Yes det er sådan en jeg skal have mig 🙂
  Det er super smart 🙂

 8. Pingback: SOLSKINS LAK | Jo's Makeup Blog

 9. Barbara Schmidt skriver:

  Den SoarOil der er vist på billedet er SolarOil i limited edition. Hvor den “traditionelle” SolarOil dufter af mandel, så dufter denne af vanilje, men ellers med samme fantastiske fordele: Mandelolie der er fugtgivende, risolie der gør neglen smidig, så den ikke knækker så let, E-vitamin som er celleforyngende og regenererer ødelagte neglebånd og jojobaolie som minder om hudens egne naturlige olier.

 10. Pingback: VIL DU TESTE LAK?? | Jo's Makeup Blog

 11. Carina Christensen skriver:

  Det lyder dejligt med en lak der an holder i 7 dage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.