NU FORSTÅR JEG DET….

1-973924_10151597725393988_471981608_n-002
Så er der dømt hudpleje-guf… Balance Me står for hjemme spa’et i øjeblikket og jeg er vild med hele pakken! Jeg har hørt rigtig meget om Balance Me de sidste par år og jeg må stå til kende at jeg nu godt forstå hvorfor dette brand er blevet så populært.

Hvis du ikke allerede har hørt om det prisvindende brand, så er det en forholdsvis nyere produktserie udviklet af to engelske søstre i 2005 med vægt på naturlige ingredienser. Så er du til nul parabener, sulfater, farvestoffer eller silikoner og alt muligt andet, er det let få hang til disse indbydende produkter.

Der er to “bør prøves” produkter “Skin brightening exfoliating body polish” og “Rose otto body balm”.

1. Body polish’en er exfolierende og indeholder grøn mynteolie der virker afkølende og giver en opfrisker til trætte ben og fødder. Mandel- og kokosolie giver en blødgørende effekt der binder fugten til huden. Rosmarin stimulerer kredsløbet og virker udrensende. Duften minder mig om Wrigleys spearmint tyggegummi og er absolut vanedannende. Perfekt til hænder, fødder, lægge, albuer og knæ.

2. Body balm’en er den ulitmative hud-omgang-olie-lir og den indeholder plejende rose otto olie med fedtsyrepakket og vitaminladet jojoba, shea smør og
sød mandel olie. Lyder det ikke lækkert? Og den giver virkelig en duft og følelse af ren selvforkælelse… som også er blevet et “Key Word” for bloggen. Og denne kan godt gå hen og blive min favorit hud-fugter denne sommer.

Har du et favorit “Balance Me” produkt?

Dette indlæg blev udgivet i Balance me. Bogmærk permalinket.

15 svar til NU FORSTÅR JEG DET….

 1. Sissel skriver:

  Sjovt, deres Peppermint Body Scrub er også min favorit, som jeg bare altid vender tilbage til 🙂 Den skrubber rigtig godt, dufter friskt – og huden er gennemfugtet bagefter.

 2. Mette Guldberg skriver:

  Jeg er ret vild med deres Congested Skin Serum som helt klart virker “on the spot” – afkorter udbruddet, hvis man lige er ramt.
  Jeg har også fået anbefalet deres Anti-Agien Face Serum, der er fyldt med Hyaluronsyre. Jeg har til gode at prøve den men bruger et andet produkt med hyaluronsyre og det er simpelthen et vidundermiddel.
  Nå ja – og så deres Stella Balm – god til tørre læber, kinder, albuer osv – har altid en miniversion i tasken:-)

  • Lærke Bjorholm skriver:

   hej mette,
   hvilket produkt med hyarulon bruger du?
   god sommer
   lærke

   • Mette Guldberg skriver:

    Jeg bruger Eucerin’s serum og dagcreme (købes på apoteket) efter anbefaling fra Anette ovre på Beautyspace.dk. Det er også hende der har anbefalet Balance Me’s produkt som jeg jo endnu har til gode at prøve:-)
    Men der er ingen tvivl – man kan se tydelig forskel på min hud, der er mere spændstig og med færre linjer. Jeg er faktisk også blevet skannet både før og efter og der kan også ses forskel der – meget mere kollagen i underhuden end før. Det skal siges, at jeg også bruger øjencreme fra Beauté Pacifique;-)

    • Jo's skriver:

     Jeg vil også rigtig gerne prøve den fra Eucerin’s… var til presselanceringen sidste år og det lyder virkelig som rigtig gode produkter : )))

     • MetteG. skriver:

      Ja, jeg er blevet meget positivt overrasket over det. Jeg blev skannet hos Beauté Pacifique i sidste uge og bare for sjov bad jeg hende om at skanne før hun slog mig op i systemet og sige hvor gammel min hud så ud til at være. I skanningen lå jeg helt klart i 20’erne, visuelt sagde hun midt 30’erne pga mine små mimiklinjer. Jeg er knap 43. Selvfølgelig smurte hun lidt på, men da vi sammenlignede skanningsbilleder fra november til nu er der en tydelig forskel så noget er der sket – og det kan både venner og kolleger også se:-9

 3. sveta skriver:

  Hmmm. dem har jeg aldrig prøvet :o(( Ved faktisk ikke hvorfor, men har hørt en del.

 4. Guapizimo skriver:

  Jeg er stor fan af Balance Me, jeg har også deres Body Polish. Har ikke afprøvet den endnu, men alene duften gav mig næsten lyst til at smage 😀

 5. Simone skriver:

  Har aldrig nogensinde hørt om serien! Men jeg mangler seriøst rigtig meget en ny ansigtspleje serie at bruge, da jeg er blevet lidt træt af den jeg bruger i øjeblikket – der er blevet foretaget nogle ændringer ved den, som jeg ikke bryder mig om. Det kan være jeg skal se på denne serie ^_^ Har du købt dine online?

  Simone
  Microcut.dk

  • Jo's skriver:

   Hvis deres ansigtspleje er lige så god som deres kropspleje, er det måske et skud værd : ) Den fås både online hos flere forhandler eller hos Magasin bl.a. Har lige googlet det ; )

 6. Anette skriver:

  Balance Me laver de bedste håndcremer! De laver en, der dufter af rose (pink tube) og en “Super Moisturising” i orange tube. Begge er virkelige gode til hænder og fødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.