BLUSHEN JEG HAR VENTET PÅ…

1-2011-09-248
For et års tid siden var jeg med til at lancere La Roche Posay’s makeup serie for den danske skønhedspresse, men der manglede noget?? Blush! Så jeg fandt dog på noget lige så godt.. dog i cremet form, deres læbestifter! Og dem bruger jeg stadigvæk som blush.

Nu lander altså disse 3 pudder blush på hylderne på apoteker landet over lige om lidt. Og jeg har ventet i spænding og forventningerne var store efter at resten af La Roche Posay’s makeupserie er i høj kvalitet og så lækre at arbejde med.

Så i sidste uge, da “warm bronzer” landede i hænderne efter et presse event hos La Roche Posay skulle den prøves allerede da jeg kom hjem derfra. Nu efter en uges tid er den sluppet igennem mit makeup artist nåleøje og de blush er simpelthen så vanvittig lækre. Både kvalitetsmæssigt, men også farverne og de er lige så gode som en øjenskygge.

Så mangler du en blush, så smut lige forbi apoteket og prøv en af de tre nye blush-babyer fra LRP. Har jeg sagt at jeg er blush’O’man?! ; )

Dette indlæg blev udgivet i blush, La Roche Posay, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

7 svar til BLUSHEN JEG HAR VENTET PÅ…

 1. Det lyder jo rigtig lækkert, og farverne er smukke! Især golden pink!

 2. MetteG. skriver:

  Jeg er generelt helt vild med La Roche Posey’s produkter – bruger pt en af deres mascara som simpelthen er min nye yngling:-) Jeg er dog ikke god til det der med blush. Jeg lægger den stadig som jeg har gjort siden begyndelsen af 80’erne – i tindingen og en vinkel ned over kindbenet, lidt på hagen, næseryggen og hårgrænsen. I sidste uge fik jeg lagt make up hos Elisabeth Ardens nye shop i Magasin og der talte jeg med dem om mine udfordringer. De lagde en ferskenfarvet blush på æblekinderne og som de i øvrigt synes den skulle ligge og jeg må indrømme, at jeg synes jeg så helt forkert ud resten af dagen. Jeg skal nok have lidt grundigere instruktion før jeg kan finde ud af det der med æblekinderne;-)

  • Jo's skriver:

   La Roche Posay laver altså bare virkelig gode produkter… jeg kan også rigtig godt li’ deres mascara : ))) Blush kan være svært at lægge rigtigt, også at ramme de rigtig nuancer. Jeg plejer at sige midt kindben.. man kan tit mærke hvor på kindbenet den skal lægges. Og prøv evt en cremeblush og måske i en lidt mere rosa nuance : )))

 3. Anne skriver:

  Kender bedst deres plejeprodukter og har selv stået på apotek og rådgivet i dem. Er fan!!! Så det kan godt være at valget bliver mellem dem igen og måske Balance me?? Er der nogle afgørende forskelle for dig??
  Og ligesom Mette G kunne jeg godt efterlyse en vejledning i hvordan man bruger blush, har du tidligere skrevet om det måske?

  Kh

  • Jo's skriver:

   LRP’s hudpleje er virkelig godt. Jeg kender ikke Balance Me’s hudplejeprodukter endnu, så har svært ved at anbefale noget specifikt derfra. Hvis du bare lige skriver et par stikord til hvad du gerne vil have en hudpleje serie til at gøre for dig, kan jeg lige undersøge hvad måske kan være interessante mærker at gå i krig med : )))

   Jeg har et lille blush indlæg her: http://josmakeupblog.dk/2013/04/02/jos-blush-guide-de-torre-og-de-cremede/ Håber du kan bruge det : )))

   • Anne skriver:

    Hvor er du sød Jo 🙂
    Ammer stadig, og synes huden er blevet lidt uren og fedtet pande og hage. Tendens til rødme over næsen især (tidligere haft rosacea). Og ville altså frygtelig gerne have styr på det inden vi skal giftes i oktober. Er det mon stikord nok??
    Tjekker straks blushguide ud.

    Bruger selv en solpudder fra Avenes Toleriane serie, ved ikke om du også kender den??

    Kh

 4. Louise T. skriver:

  Jeg er også stor fan af LPR 🙂
  Men stadig sådan lidt “what-to-do” med de der blush’er 😉
  Kh
  Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *