GLEMMER DU OGSÅ SÅDAN ÈN HER?

1-IMG_2698-001
Glemmer du også at bruge sådan én?

Dette skal være sommeren hvor jeg passer extra meget på mine læber. Jeg har tit en tendens til lige nøjagtig at glemme dem, også på ferien hvor solen er extra skarp. Vichy byder ind med denne fugtgivende og solbeskyttende læbepomade med spf 50 og som bonus kan den også bruges til snudeskaftet og andre extra udsatte steder på kroppen for sol. Den må med mig på ferie i kommende måned, når sommerferien igen i år går til Gran Canaria.

Hvor skal du på ferie henne denne sommer?

Har du husket at deltage i konkurrencen om lækre hårplejeprodukter HER?!

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/SKINCARE, Vichy. Bogmærk permalinket.

7 svar til GLEMMER DU OGSÅ SÅDAN ÈN HER?

 1. Julie skriver:

  Jeg er så heldig at jeg skal tilbringe hele fire uger i sydens sol og varme – først én uge på Kreta og efterfølgende tre uger i Sydfrankrig. Jeg glæder mig. Du må have en skøn ferie på Gran Canaria – det lyder dejligt.

  • Jo's skriver:

   Grækenland står højt på listen over lande jeg gerne vil besøge og Sydfrankrig kunne også være fedt og der kan man jo køre til i bil : )

   Hav 4 skønne uger : ))))

 2. Camilla Marie skriver:

  Kender det godt, jeg er også god til at glemme det! I år bevæger vi os uden for vores komfortzone (sværger til de græske øer), nemlig til Side i Tyrkiet, hvilket jeg er meget spændt på 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg har faktisk også kigget på Tyrkiet i år, mest fordi jeg har hørt maden skulle være utrolig lækker og jeg er jo lidt af et madøre… Hvor anbefaler du man holder ferie i Grækenland og hvad synes du om maden? Rigtig dejlig ferie til dig : )))

 3. Sandie Bolund skriver:

  Jeg skal en hel måned til st. Thomas og st. Croix, og jeg har købt faktor 50+ solcreme til min blege hud! Må lige huske noget til læberne også 🙂

  • Jo's skriver:

   Heldige dig… det lyder godt nok lækkert. Jeg er også på spf 50.. intet andet der dur : ))) Hav en skøn ferie : )))

 4. Dina Nygaard skriver:

  Jeg glemmer faktisk tit mine læber om sommeren. Det må jeg hvis blive bedre til 🙂
  Jeg skal til Frankrig, og en tur til Riga

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.