ET BUD PÅ SOMMER LOOKET, FLOTTE STÆNGER OG VINDERE

1-Downloads10-001
Vi er tæt på og sommeren er lige om hjørnet med eller uden regn altså… men jeg er udpræget forårs/sommer menneske og eeeelsker varme og sol. Men jeg ser også frem til at de skønne forårs og sommer looks om lander i magasiner, online og i butikkerne… og et af de brands jeg altid holder øje med er Estée Lauder… det falder bare altid i min smag. Smukt uden aldrig at være for meget. De pink, coral, orange og lilla nuancer er så fint sat sammen med et twist af turkis grønne og de varme bronzer farver…. kunne tænke mig hele baduljen (også ja tak til at få modellens flotte stænger!).

Ikke at glemme de tre vindere af TRESémme konkurrencen som kan glæde sig til at vaske hår i den nye lækre keratin serie…. De heldige er Julie/novavksagenda – Iben S – Simone Hagemann… send mig fluks jeres adresser. Mail info findes i top menuen under KONTAKT : )

Dette indlæg blev udgivet i Estee Lauder, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

6 svar til ET BUD PÅ SOMMER LOOKET, FLOTTE STÆNGER OG VINDERE

 1. ann kjeller skriver:

  Lækre sommerfarver og hvem har ikke brug for så glade og lækre produkter 😀

 2. MetteG. skriver:

  Jeg er helt vild med den grønne i paletten men ved ikke helt hvordan jeg skulle bruge den. den virker meget “pang” ift de violette/gyldne nuancer jeg normalt bruger til mine grønne øjne.

  • Jo's skriver:

   Den er også så flot! Jeg plejer at bruge pang farver som liner… kan ikke helt bære de farveer som skygge. Men skygger kan også sagtens bruges som liner : )))

 3. Simone Hagemann skriver:

  Åhh, det er godt nok nogle lækre farver! Helt perfekte (hvis vi ikke lige kigger på den lilla – den farve er jeg bare ikke helt så glad for ;)) og sommerlige. Og hvor er det fedt, at jeg endnu engang har vundet – jeg glæder mig så meget til at vaske hår i keratin serien 🙂

 4. Iben S. skriver:

  Og jeg var lige ved at købe den Tresemme shampoo i går, glæder mig til at prøve den. Føler mig godt nok heldig, mange tak og tak for spændende læsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.