“I DID MAKEUP ON SIENNA MILLER LAST WEEKEND”…..

1-2013-05-028
I går fik jeg en ordentlig én på opleveren og tanket op på inspirations-kontoen. Hvis du kigger med på Instagram og Facebook kunne du se jeg var til MAC Masterclass med makeup-mester Terry Barber. Han har shows på cv’et som Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Gucci og makeuppet store personligheder som Grace Jones, Mary J. Blige, Pamela Anderson… you name it og de er med garanti på listen. Var benovet over det meget fine selskab til Masterclass’en som var inderkredsen af nogle af landets aller dygtigste makeup artister, lige fra Søren Hedegaaard og Sidsel Marie Bøg til Nicci Welsh, Zenia Jæger, Sine Ginsborg og mange flere.

Der blev talt om trends og tendenser for den kommende sæson, hvor vi skal kigge efter referencer i Grunge kulturen, Manniquin look med et nærmest Shellac’et glosset overflade og det helt sarte, nærmest “jeg er lige vågnet og træt” agtige look. Han fortalte at det handlede om at gengive øjeblikket i ansigtet efter sex, at man lige var vågnet eller feks at man lige var trådt ind fra et regnvejr. Og om at holde kun en del af ansigtet “stærkt” feks brynene. Der skal laves konturer og et af de nyeste fif er at bruge MAC’s paintpots til netop det.

Efter Terry Barber havde været på scenen fik jeg fem minutters snak med ham om hvordan han var blevet makeup artist og egentlig var startet med at makeuppe sig selv. Var også nysgerrig for at høre om hvem der inspirerede ham mest. Marylin Monroe var hans nummer et pga hendes skrøbelighed, men også Debbie Harry og Grace Jones..

Midt i snakken siger han og forresten så makeuppede på Sienna Miller i weekenden (Jeg tabte næsten skuffen, altså indvendigt) hvor han faktisk havde tværet liner og mascara ud efter han havde kommet det på for det galt om at det skulle være så pænt. Og egentlig var han overhovedet ikke til alt det smuk med smuk på.

I kan glæde jer til et par bonus-fif fra aftenen de kommende uger… ja der kom nemlig nogle rigtige gode nogle af slagsen på bordet.

Og må lige til sidst takke MAC for den fine invitation til Masterclassen, som må være årets event for mig.

Du kan læse mere på Beautyspace.dk som var til eventet for den nordiske presse med Terry Barber tidligere på dagen lige HER

Dette indlæg blev udgivet i MAC Masterclass. Bogmærk permalinket.

2 svar til “I DID MAKEUP ON SIENNA MILLER LAST WEEKEND”…..

 1. Mette skriver:

  Hej Jo,
  sjovt du nævner det med paintpot som contour.
  Var lige ved at købe een i dag, men kunne ikke bestemme mig for farven.
  Synes at have hørt at Groundwork netop kan bruges som contour eller er der andre han anbefalede, hvis I kom indpå det?
  Er lige flyttet til Santa Barbara, så dine tips fra Jeres tur til LA er noteret:)

  • Jo's skriver:

   “Groundwork er en af hans favoritter og den er super som contour : ) Santa Barbara er jo nærmest mit gamle Hood : ) Der tilbragte jeg alle weekender jeg kunne komme til, da jeg boede i Solvang : )))
   Husk at besøge Red Rock hvis du altså ikke allerede har været der : ) Heldige dig : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.