HÅRLØFT DU IKKE TROEDE VAR MULIGT & FESTLIGE DAGE I SKØNHEDSMEKKAET..

1-2011-09-248
I dag lancerer Kérastase sin helt nye innovative og aller første stylingserie i hele Danmark og deres nye muse er ingen anden end selveste Kate Moss. Kérastase er ellers kendt for sine plejende hårprodukter igennem næsten et halvt århundred. Serien er udviklet i samarbejde med den kendte frisør/hårstylist Luigi Murenu.
I går var jeg til den danske presse lancering for serien og som altid bliver jeg en smule skeptisk når noget lyder for godt til at være sandt. Så fluks hjem og prøve om der var hold i deres “Lift Vertige” som lover et løft fra hovedbunden uden toupering, også i mit meget lange hår. Og hold nu op… det virker.. volume uden toupering. Det må jeg altså vise jer på en video.

Og så nyd lige det så fine video med Kate Moss for Kérastase:

Husk Sephora holder 1 års fødselsdag med et hav af skønne tilbud m.m. 2 dage endnu.. Ikke at glemmme at jeg lige var forbi den nye nars stand igår og shoppe lidt. Der mødte jeg til min store overraskelse deres “lead global makeup artist” Jane Richarson i egen høje person.. Hendes 5 Nars favoritter får du senere på bloggen. Hvis du også gerne vil vinde Nars goodies og hvem vil ikke det, så er det på Beautyspace.dk du skal klikke forbi og der er også et par tips hvad der mere sker i Sephora i dag og i morgen.

Dette indlæg blev udgivet i Kérastace, NARS, Sephora, Sephora. Bogmærk permalinket.

7 svar til HÅRLØFT DU IKKE TROEDE VAR MULIGT & FESTLIGE DAGE I SKØNHEDSMEKKAET..

 1. Sara M skriver:

  Vil smaddergerne se en video, pretty please 😉

 2. Marie Kvist Rasmussen skriver:

  Please please please video …. Nu nu nu …. Nægter bare at købe endnu et produkt der ikke lever op til det, det lover. Men virker det som du siger, så ku jeg nemt blive mega trofast fan 🙂

  • Jo's skriver:

   Kan godt forstå dig… man skal heller ikke tro på alt man læser : ) En video der viser effekt måske lidt nemmere at tro på : ))) Har en lynvideo på to-do listen : )

 3. Caroline skriver:

  Hej, hvor købes det til håret henne? og pris? 🙂

  • Jo's skriver:

   Har lige googlet, men kan ikke finde det på en dansk webshop online endnu, så prisen ved jeg heller ikke. De blev lanceret i fredags så mon ikke de snart er til at finde hos Frisører der forhandler Kérasta.. prøver dog lige om jeg kan skaffe et forhandler nummer til dig : )

 4. Pingback: FAVORITTERNE DU IKKE VIL GÅ GLIP AF…. | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.