BUDGETVENLIGT FERIETIP TIL PRODUKT-JUNIKIES + VINDERE

1-IMG_6233-001
Det er snart ved at være ferietid for mig og jeg slæber altid afsted med produkter, men der findes nu smarte praktiske løsninger for sådan én produkt junkie som mig. Denne her toilettaske fra H&M til 39,95,- med 2 små krukker og 2 små flasker i plastisk. Lige til dagcremen, badeolien, shampoo og m.m.

Har du et godt ferietip til produkterne?

Mine feriefavoritter lander de nærmeste dage og så hold øje med nogle lækre”mini’s” der rammer før du ved det… der bliver nemlig delt ud til de hurtige.

Der er 3 heldige vindere af konkurrencen HER og meget mere til dem der endnu ikke har vundet… jeg har nemlig skønne konkurrencer linet up hele sommeren : )

MetteG – Mia Bæk – Katrine Pedersen

Send mig en mail og så får lækkerier retur (mail adressen findes under kontakt i topmenuen).

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

7 svar til BUDGETVENLIGT FERIETIP TIL PRODUKT-JUNIKIES + VINDERE

 1. Henriette skriver:

  Du kan få en i Tiger med to store og fire af de små runde til 20 tror jeg det var 🙂

 2. MetteG. skriver:

  Det er rigtig smart – jeg købte et sæt på apoteket til en tyver sidst jeg skulle afsted i en weekend. Desværre så skete der noget med bagagen undervejs (man skal aldrig tjekke ind hvis det kan undgås!) så flere af glassene revnede og jeg havde toilettasken fyldt med creme og oli. Det var ikke sket hvis jeg havde taget de sædvanlige krukke rmed for de er så tykke at de ikke revner. Men i princippet er de smarte – bare ikke altid så holdbare som originalemballage;-)

  • Jo's skriver:

   ØV altså… men tænker at dem i blødt plastik ikke så let går i stykker. Måske er det mere de hårde plastik krukker?! Dog tror jeg nu HM laver ok materiale : )))

 3. Nanna Thomsen skriver:

  Det er virkelig smart!

 4. Carina Christensen skriver:

  Tak for en rigtig god blog! En dansk fyr ved navn Gillian Jones laver tasker, der er beregnet til at indeholde skønhedsprodukter under rejser. Jeg syntes, nogle af modellerne er så pæne, de bestemt også kan benyttes som almindelig taske. De giver det totale overblik, og beskytter ens dyre produkter til U. G. Man sætter selv de lommer, man behøver i tasken, og vupti: så er ALT yderst forsvarligt pakket ind.
  Der medføler også en check-in taske samt punge, der har de rette mål, til at man kan medbringe lidt dullegrej i flyet. Check-in tasken er lavet af PVC fri plastik, og er designet ifølge ICAD regulativerne.
  Der er også indvendige lynlåslommer, en i transparent PVC fri plast, en i mesh og en stor i nylon. Derudover er der 2 nylonmesh make-up punge til organisering. Brug dem inden i tasken, hvor de er fæstnes med velco, eller separat som ekstern make-up pung. Tasken er nøje gennemtænkt, og har 3 store organiseringsrum i nylonmesh, men taskens ”indretning” varierer lidt fra model til model. Den er super nem at rengøre med en opvreden klud, og tåler opvaskemiddel til rengøring. De store tasker er formentlig beregnet til professionelle, men de er ikke så dyre (ca. 170-450 kr., – og så fulgte der endda en Dr. Hauschka creme med i købet :o). Han har også lavet flere andre ting, der er super til rejsebrug f.eks. smykkeskrin, spejle osv. M. v Carina
  Tricket med plastlommerne der kan tages ud, eller fæstnes i tasken med velco, burde faktisk let kunne kopieres

  • Jo's skriver:

   Det kunne jo også være en super praktisk idé til sit grej og det ser fint ud. Jeg bruger selv Zücca tasker som jeg også bruger til mit professionelle grej. De er rigtig gode fordi de er flade og gennemsigtige. Dog kommer jeg altid alle produkter ned i poser.. “just in case”. Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.