TRÆNGER DU TIL ET “DRY TOUCH”?

1-IMG_6385-001
Denne her bliver nu testet på 3 feriedag i 30 graders varme syd på Gran Canaria og den virker.

Der er sikkert rigtig mange af os der har ventet på denne her… Solbeskyttelse til ansigtet med spf 50 fra La Roche Posay… OG “Dry Touch”, dvs at cremen matterende faktisk din hud – Fås på apoteket til 149 kr.

Dette indlæg blev udgivet i la roche porsay. Bogmærk permalinket.

33 svar til TRÆNGER DU TIL ET “DRY TOUCH”?

 1. MetteG skriver:

  Glæder mig til at høre hvad du synes. Jeg forsøgte at komme med i testpanelet fordi jeg ofte har det problem med solcreme i ansigtet at det fedter og at jeg ser skinnende ud hele dagen, men kom det desværre ikke.
  Men jeg bruger deres ansigtsolcreme med farve i faktor 50 og den er jeg meget begejstret for.

  Håber ferien nydes – og der ikke kun testet;-)

  • Jo's skriver:

   Tak Mette… det kan du tro. Men kan jo slet ikke lade være med at teste (eller blogge) : )))
   Denne her creme er altså ret smart… den tørre op på huden, så man skal huske at smøre den godt og grundigt ind, så den ikke efterlader tørre striber. Men har du gjort det, er resultatet super godt og minder om en anti shine creme. : )))

 2. Hanne Kjærgård skriver:

  Super lækker med sådan en creme til ansigtet

 3. Lene Nehlsen skriver:

  Jeg bruger en tilsvarende fra neutrogena som jeg køber på ebay til en noget billigere pris. Men jeg kan nu ret godt lide LRP så måske jeg skulle prøve den her engang. Tak for tippet.

  • Jo's skriver:

   Jeg gad altså godt at man kunne få Neutrogena herhjemme… de laver nemlig også nogle skønne produkter. Hvis man i forvejen er LRP fan og har tendens til shiny hud, så er den næsten uundgåelig og jeg er det ene og ejer af det andet : )))

   • lene nehlsen skriver:

    Jeg er også ejer af begge dele – OG en slatten økonomi 😀 Så Ebay it is! 😀 Men ja det kunne da være rart at kunne få fingre i Neutrogena herhjemme (selvom det så nok alligevel ville være dyrt i forhold til mit elskede Ebay…)

    • Lina K skriver:

     Jaaah, endelig nogen, der kender Neutrogena!! Yipiiii!! 🙂
     Føtex og Kvickly har forhandlet en lille håndfuld af deres produkter, men jeg ved ikke, om de gør det mere.

     • lene nehlsen skriver:

      hehe 🙂 Ja bruger mange mærker der ikke forhandles i DK faktisk. Laver min hvad-skal-jeg-bruge-næste-gang research på Youtube, så mange produkter køber jeg over Ebay eller udenlandske webshops 🙂

      Sejt med Neutro i Kvickly!

 4. Julie skriver:

  Den skal jeg uden tvivl have fat i!

 5. Dorte Daugaard skriver:

  Det lyder godt. Skal man have alm ansigtcreme indenunder?

  • Jo's skriver:

   Jeg bruger min almindelige dagcreme indenunder, men lader den lige sidder og suge ind i huden først : )))

 6. Se, det var jo smart!

 7. Birgitte B skriver:

  Den er værd at prøve. Selv om man ikke har specielt skinnende hud, så synes jeg tit, at specielt ansigtssolcreme giver et lidt fedtet shine…

  • Jo's skriver:

   Du har helt ret.. jeg bliver nemlig også rigtig shiny af almindelig solcremer. Men ikke denne her : )))

 8. Sanne skriver:

  Vichy laver også en fantastisk en af slagsen, dog er faktoren ikk lige så høj

  • Jo's skriver:

   Er også virkelig glad for vichy’s produkter, men går klart efter højeste faktor, også selv om jeg bruger kasket eller solhat… man er vel lidt paranoid ; )))

 9. pia voergaard skriver:

  Suste ud og købte, da jeg også er LRP-fan 🙂 Den er fandme god, aldrig er jeg blevet så glad for et nyt produkt. Så…. Tak for tippet…. Har den alm ansigtssolcreme til ansigtet, som jeg ellers også var glad for. Men den har slår den med flere længder!!!

  • Jo's skriver:

   Hvor skønt og hvor fedt jeg kunne give dig et brugbart tip: ))) Den er nemlig bare super effektiv : )))

 10. Mette Emilie skriver:

  Så er den bestilt på nettet. Glæder mig til at prøve den. Jeg er træt af at skinne af de andre, jeg har prøvet

 11. Pingback: DENNE HER SOLCREME ER VÆRD AT LÆGGE BILLET IND PÅ…. | Jo's Makeup Blog

 12. Marie-Louise P. Larsen skriver:

  Fås den virkelig ikke i mindre faktor end 50? 😀

  • Ml skriver:

   Og til hele kroppen i dry touch?

  • Jo's skriver:

   Tror jeg ikke desværre, men jeg får altså stadig kulør selvom jeg bruger faktor 50 : )))

   • Marie-Louise Posgaard larsen skriver:

    Okay. Så bare på mit lokale apotek, at deres faktor 50, kun er på 50 ml.. og det er jo lidt lidt til en solferie med solcreme til 3 personer – hvis man vel og mærket vil bruge den på hele kroppen – for at få dry touch.

 13. Vinni skriver:

  Hej Jo,

  Først og fremmest tak for en skøn blog 🙂

  Derefter, kender du til en dagcreme der har samme dry touch – men ikke nødvendigvis faktor 30-50, som man kan bruge som en base under sin makeup?
  Min ansigtshud blir nemlig ret skinnende ila dagen, efter mange timer foran computeren.
  Kender du i det hele taget til nogle fif mod skinnende hud? 🙂
  Jeg har overvejet at bruge Suki’s lermaske som en base, da den er helt gennemsigtig og tørrer huden, men ved bare ikke hvor godt det er for huden?

  På forhånd tak for din tid 🙂

  Mvh

  • Lene Nehlsen skriver:

   Vinnie jeg komme med et bud? Total blandemaskine… Hører bare så meget godt om de der setting sprays til fedtet hud. Urban Decay De-Slick f.eks. (prøv at søge på det på YouTube) Så burde makeuppen ikke glide af – på trods af fedtet hud og varme! MEN har ikke selv prøvet den (endnu)
   Hej Hejjj…. Er ude af her!

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Vinnie… dejligt du læser med. Min erfaring siger mig at hvis man fedter meget kan det være fordi man bruger ansigtspleje produkter der ikke passer til ens hudtype. Hvis du affedter din hud meget kan det være den så overproducere fedt. Men ellers kan du forsøge at prøve en primer eller antishine/matterings produkter som du bruger efter din dagcreme og inden din makeup.Håber det kan hjælpe dig lidt på vej : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.