CHANEL’S FINEST…

1-Collager68
Der er intet som farven blå…. Det er den ypperste farve hvis du spørger mig. Alt skal være blåt… blå i alle afskygningerne og blå med blå på. Blå har altid været min ynglings farve og da jeg så disse fine blålige lak fra Chanel hos Rijah.dk (The Queen of Nailpolish) vidste jeg bare de ville få det ganske fortrinligt hos mig. De minder mig om noget skønt fra slut firser, start halvfemser, som jeg synes er så fedt og giver mig den skønneste “Summer Feel”. Og jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for hvilke én af de to farver som jeg er aller mest vild med, så her vinder de altså begge to.

Dette indlæg blev udgivet i Chanel, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

19 svar til CHANEL’S FINEST…

 1. Birgitte B skriver:

  Den lyse af farverne er rigtig fin. Den mørke er nok for mørk for mig… Desværre har jeg ikke så gode erfaringer med Chanel lakker. Den skal have alt for mange lag og skaller ret hurtigt 🙁

  • Jo's skriver:

   Jeg synes alle lak generalt ikke holder mere end 24 timer på mig… Så irriterende! Men jeg vasker også konstant hænder. Chanel lak tror jeg også er mere end en lak man køber… Det er lakken over alle lak… et samleobjekt : )))

 2. Maria Madsen skriver:

  Super flotte farver, men syntes desværre ikke Chanel’s lak lever op til hvad man kunne forvente af så godt og dyrt et mærke…..de skaller efter en enkelt dag, og skal have mange lag før farven er rigtig. 🙁

  • Jo's skriver:

   Alt lak skaller på mig, på nær Cnd’s nye Vinylux… 5 dag ca. selvom den lover 7 dage ; )))

 3. rijaH skriver:

  Har samme problem…. Det er lidt irriterende faktisk 😛

 4. MetteG. skriver:

  Jeg stod selv med den mørke, Bel-Argus, i hånden forleden, men købte den ikke. Jeg er bange for at jeg ikke får den brugt men jeg synes den er rigtig flot.
  Jeg har ingen problemer med Chanels lakker – slet ikke. Bruger “Quartz” på tåneglene hele sommeren og det holder simpelthen så godt og bruger også Chanels lakker på fingrerne ofte. Til gengæld er jeg rigtig skuffet over Diors som slet ikke holder på mine negle.

  • Jo's skriver:

   Det er altså lidt mystisk med de lak… måske det har noget at gøre med ens negletype?! Men det skal jeg ikke gøre mig klog på : ))) Bliver I tvivl om jeg nogensinde har haft fingrene i en Dior lak, men den har sikkert samme holdbarhed som de fleste andre lakke på mig…. En ting er dog sikkert.. lak holder bedre på mig om sommeren : )))

 5. Maria Silje skriver:

  Den til højre er utroligt fin!

 6. Anna skriver:

  Hvor er de super smukke begge farver. Kan godt forstå, at du ikke kan bestemme dig. Ærgerligt, at der ikke er to for en pris:)

 7. Miriam Poulsen skriver:

  Jeg tror, det handler mere om topcoaten end selve neglelakken. Har aldrig haft så holdbare manicurer, som efter jeg skiftede til Poshe… (Se evt: http://miriamshoeinshoes.blogspot.dk/2013/06/jeg-tr-godt-kalde-det-et-mirakelmiddel.html)

  • Jo's skriver:

   Det tror jeg godt til dels du kan have ret i… og den topcoat skal jeg da fluks have neglene i – “It better be good” ; )))

 8. Ducky skriver:

  Jeg bruger Chanels Rouge Noir på tæerne og der holderden fint. Men på fingrene er den virkelig ikke noget at prale af. Jeg har INGEN lakker der holder lige så dårligt der, heller ikke Essies som også skuffer fælt. Tilgengæld plejer Opi at levere en god holdbarhed.

 9. Hessner skriver:

  Tror vi alle sammen har det sådan med en eller anden farve. Selv har jeg det med mintfarvet. Det er lidt irriterende når jeg er utrolig grim i mint-farvet. haha

  • Jo's skriver:

   Jeg elsker også mint : ) Også pudderfarve, men jeg ligner noget der er rullet i en foundationt all over… slet ikke klædeligt til mig : )))

 10. Christina skriver:

  Wow de ser super skønne ud, og farven blå er også min ynglingsfarve!! Alle nuancer af blå har jeg nærmest til mine negle, men lige den der mangler jeg da!!!

  Christina xx
  http://christinathorup.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.