10 “MUST HAVES” TIL SOLFERIEN

1-2013-06-056
10 produkter der er fløjet med mig på ferie:

1. Shavesafe – Ja tak til ferieben- og bikinilinje uden røde knopper!

2. Vita Liberata’s Tan prep –  Egentlig skal den bruges før denne HER , men Jeg kan godt li’ en mild scrub inden jeg skal i solen og det er denne her perfekt til.

3. Anthelios XL spf 50 fra La Roche Posay.. En nyhed i olieform og den er så lækker. Har faktisk hørt den er revet væk fra apotekerne. Nu bruger jeg den her på ferien og er selv ret begejstret.

4. Vichy spf 50 til børn i en ny udgave. Begge mine drenge er meget lyse, så altid godt med høj faktor i solen.

5. Eight Hour Creme – Lille kending fra Elizabeth Arden, men som en fugtgivende lipbalm med spf 20. Vi skal jo huske læberne.

6. Nyhed fra Purely Professionel – Heat Protect til håret og perfekt at tage med til poolen og stranden for at beskytte håret eller bare til en føntørring.

7. Mythic Oil hårkur fra L’Oréal Professionnel   – Jeg har ALTID hårkur med på ferie og denne “fede” sag giver godt med fugt til det ferieramte hår.

8. Neutral baby badeolie – Olie er skønt om sommeren og til at lufttørre i både til voksne og børn. Rigtig lækker efter badet efter lang dag i sol og ved strand og pool.

9. Sun Cooler fra Matas – Jeg er jo fan af de stribede og denne er perfekt til ferie og er som regel tom ved hjemrejsen.

10. La Roche Posay kildevæld kan uden tvivl ikke undværes på rejsen. Dejligt kølende i solen og hvis man har fået lidt for meget sol. Og altid et plus under dagcremen for extra fugt.

Dette indlæg blev udgivet i Elisabeth Arden, hårfjerning, la roche porsay, Matas, Neutral, PRODUCTS/SKINCARE, purely professional, Purely Professional, shavesafe, sunscreen, Vichy, Vita Liberata. Bogmærk permalinket.

11 svar til 10 “MUST HAVES” TIL SOLFERIEN

 1. Lis Marker skriver:

  Rigtig god tur ….ser godt ud

 2. Julie skriver:

  Helt vildt godt indlæg! Der er vidst nogle af de produkter jeg er nødt til at se nærmere på (-:

 3. Anna S Frederiksen skriver:

  Hvor længe vil du sige at shave save flasken varer? prøver at finde ud af om den er pengene værd.

  • Jo's skriver:

   Den er jo rigtig drøj og man skal ikke bruge særlig meget. Den holder ihverfald hjemme hos mig for den store flaske 5 mdr. Men har du røde knopper så er den hver en krone værd. Takker så meget for at sådan et produkt findes : )))

   • MetteG skriver:

    Jeg har lige købt den for første gang og er faktisk lidt overrasket over hvor hurtigt det synker i flasken. Jeg bruger ikke meget men har allerede brugt ca. 1/5 på to gange barbering.
    Den virker god – håber det hjælper på de røde knopper mv så jeg har mere lyst til at barbere bikinilinje hen over sommeren, men hvis den ikke holder mere så bliver det for dyrt.

    Hvilken skraber bruger du forøvrigt – leder efter gode tips:-)

    • Jo's skriver:

     Jeg deler et pump til under armene, et pump til hvert ben og et til bikinilinjen og jeg tror ca jeg barbere mig en til to gange om ugen.

     Jeg bruger en sjov en fra Gillette Venus… den som er på billedet. Der sidder noget kokos duftende sæbelignende noget på den. Det er også den du kan ane på billedet med Shavesafe.. den kan jeg rigtig godt li’ : )))

     • MetteG. skriver:

      Den må tjekkes ud:-) Og så skal jeg vist forsøge at bruge lidt mindre af Shave Safe til barberingen. Kan se at jeg er mange pump over dig, men det er nok fordi jeg er vant til alm. barbermousse fra Gilette, der jo er rigtig “fed” i konsistensen når den smøres på.

 4. Jo's skriver:

  Jeg brugte også alt for meget i starten… man skal lige vænne sig til konsistensen : )))

 5. Darla Koch skriver:

  Vidste du forresten, at solcreme blokerer for størstedelen af huden optag af D-vitamin? Vi Nordboere har godt af at tage D-vitamin hele året (måske undtagen sommermånederne, men det er individuelt), fordi solen står så lavt på himlen, at den kun kan udnyttes til at danne D-vitamin fra april til september. Det er ganske vist. Og nu vil jeg ud og nyde solen!

 6. Mette Emilie skriver:

  Foruden den matterende ansigtssolcreme fra la roche posay jf. tidligere indlæg, bestilte jeg også kropsolien med faktor 50. Der var heldigvis tilbud på den franske hjemmeside ellers kan det godt blive en smule dyrt at bliver inspireret (ment på en god måde – for jeg er meget taknemmelig). Har også lige købe nyt hudpleje fra Balance Me and I Love It (beautybudgettet er steget :-))

  Nu glæder jeg mig til både gel og olien bliver leveret og så melder jeg lige tilbage 🙂
  Mythic kuren har jeg hørt godt om. Den kunne måske være god til krøllerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.