DE “FEDE” BLYANTER

1-IMG_7154-002
Hvor kom de her snigende fra?? Tror Clinique var nogle af de første til at introducere disse nye farvelader til læberne og nu laver næsten ALLE beauty brands disse de store lækre fede læbestift blyanter og jeg er helt med på bølgen. Er man til læbestifter eller gloss, så bør man tjekke dem ud. De er så gode at arbejde med.

1. Oriflame’s Lip Impact  i farven “Pink Impact” er uden shimmer og blevet en af favoritterne pga farven.

2. Nars’s som jo netop landede i Danmark for et par uger siden laver også disse herligheder i smuk sassy pink som perfekt en sommeraften.

3. Max Factor’s Colour Elixir i farven “Passionate Red” er RØD med shimmer og er jo også smuk til en aften ude med fokus på læberne.

Hvad siger I… er I til de traditionelle læbestifter og gloss eller kunne I godt ryge på en “fed” blyant?

Jeg gæsteblogger i dag ovre hos kvinden med det smukkeste hår og ord jeg kan relatere til… du finder hendes skønne blog HER og kan varmt anbefale at lægge vejen forbi.. dagligt : )

Dette indlæg blev udgivet i Max Factor, NARS, Oriflame, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

17 svar til DE “FEDE” BLYANTER

 1. MetteG. skriver:

  Jeg har luret rigtig meget på Cliniques. De ser så lækre ud, men jeg har ikke helt fundet farven. Måske skulle jeg tjekke NARS ud – sassy pink er ikke lige min farve, men måske er der en anden der er:-)

  • Jo's skriver:

   Der er mange brands efterhånden som laver dem, så er sikker på du nok skal finde dig en farve der er lige i skabet : )))

 2. Louise T. skriver:

  Jeg elsker Cliniques Chubby Sticks – for det er nemt og pænt holdbart!
  Jeg synes faktisk, at den nye serie giver lige så meget farve som læbestift.
  Nu er jeg måske heller ikke så godt til farve på læberne – måske lidt sigende, at all time favoritten er Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i 02 Apricot 😉

  • Jo's skriver:

   Jeg gad godt prøve de chubby sticks, men mangler jo ikke ligefrem nogle lige nu : )))

 3. Birgitte B skriver:

  Jeg overvejer stadig en af dem fra Clinique. Men er også glad for min Dior Addict læbestift og alle mine Juicy Tubes… årh, man kan måske godt få for mange produkter til læberne 😉

 4. Ducky skriver:

  Jeg har købt den røde og den brunlige fra Max Factor. Er ellers absolut ikke til gloss da jeg synes det klistrer og går for hurtigt af, men disse blyanter er den perfekte blanding af gloss og læbestift.

  • Jo's skriver:

   Mon det er den samme røde som jeg også har? .. den er så flot : ))) Skal lige lure efter den brune næste gang : )))

 5. Vanessa skriver:

  Den fra Oriflame har jeg også, bare i rød. Den er virkelig fantastisk!

 6. Simone Lee skriver:

  Har længe gået og haft et godt øje til NARS – og har hørt at “Dragon Girl” farven skulle være rigtig smuk. Så nu hvor de endelig er kommet til Danmark, kan det være jeg lige skal tjekke udvalget ud :’)

 7. Mette Emilie skriver:

  Har endnu ikke prøvet disse. Men vil stærkt overveje:-)

 8. har også set E.L.F har udgivet budget versionen, den skal også prøves!

  // Camilla Christine ❤❤❤❤
  NIKE GIVEAWAY
  http://www.fitspoblog.com/

 9. Jeg har Max Factors… og jeg synes den er vildt god – den ser blød og fugtig ud, men den er knap så klistret som andre gloss’ (hvor mit hår altid hænger fast i læberne)
  – og så er den yderst holdbar – en aften i byen, hvor jeg nok også havde taget læbestift på to-tre gange… kunne det ses efter jeg havde forsøgt med makeup-fjerner om aftenen…. Good or Bad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.