SOLSKINS LAK

1-2013-06-059 Det kan godt være vi starter “efter ferien” med regn, men så skal der “summer feel” på neglene og ligesom sidste år synes jeg orange lak er SÅ FLOT. Hvad synes du?

Skrev om de nye lakke fra CND lige HER og har du udfordringer med at få lakken til at holde så er det måske dem du skal kigge nærmere på. De lover 7 hele dage og så får du også den smukkeste finish på lakken med deres super topcoat. På mine skøre negle har de holdt 5 dage uden at chippe i lakken de to gange jeg har prøvet dem. Det er jeg virkelig tilfreds med, da de fleste lak kun holder 24 timer på mine fingre. Fødderne har det holdt indtil jeg var nød til at tage det af fordi lakken var begyndt at vokse af. Lyder godt ikk?!

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/NAILS, Vinylux - CND. Bogmærk permalinket.

10 svar til SOLSKINS LAK

 1. MetteG. skriver:

  Jeg har luret meget på lakkerne. Så mange dejlige farver – og løfter om god holdbarhed.

  Men jeg kom lige forbi en butik i går med 50% på Essie og OPI – lakker så der kom 8 nye farver med hjem. Må vist hellere vente lidt inden jeg kaster mig over Vinylux.

  • Jo's skriver:

   Så bliver man jo nød til at shoppe!! Man kan aldrig få for mange lak!!… vil du ikke dele hvor du fandt det fantastiske tilbud?

   • MetteG. skriver:

    Selvfølgelig:-)
    Esthetíque i Frederiksbergcenteret. De bliver omdannet til endnu en Stylebox om et par måneder og sælger ud til 50%. Det gælder for øvrigt også alt Max Factor, Gosh, Depend lakker og en del dufte. Mange af Essies øvrige negleprodukter (under- overlak, neglepleje m.v. var for øvrigt også til 50%). Fandt lige en mat toplak jeg har ledt efter:-)

 2. Birgitte B skriver:

  Orange lak er flot. Men ikke til mig. Har fregnet og meget lys hud, så det går bare ikke 🙁

  • Jo's skriver:

   Jeg vil også sige at det er ikke når mine hænder er vinterblege at jeg bruger orange : )))

 3. Anita rosager skriver:

  Jeg elsker orange! Har “Call me gwenever” fra OPI. Smuk!!!

  • Jo's skriver:

   Det skal jeg da lige Google… havde også orange en fra Essie sidste år der var SÅ fin : )))

 4. MetteG. skriver:

  Undskyld men jeg springer lige lidt i det…
  Jeg var så heldig at vinde det dejlige kit fra Vita Liberata og skal nu være sund brun:-) Men jeg har aldrig brugt en selvbruner i ansigtet før. Skal man også bruge handsken der eller – og hvordan med hårkant osv. Nogle tips?

  • Jo's skriver:

   Jeg bruger spidsen af handsken og med ganske lidt og kører ud mod håret. Jeg har brugt det en del gange efterhånden og det har ikke farvet mit hår… håber du bliver lige så glad for det som jeg er : )))

 5. Pingback: LAKKEN DU MÅSKE HAR VENTET PÅ? | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.