FOUNDATION & CONCEALER GONE ON VACATION AND BLOGLOVE ♥

1-2013-06-014

Det er nu altid lidt grænseoverskridende at lægge hoved på bloggen her, især “All natural”!!  Men I må nøjes i denne omgang, da tiden er knap til at få lavet guides/indlæg med modeller.

Min feriemakeup er som udgangspunkt rigtig simpel og nogle gange skal der ikke så meget for at skabe en effekt.. det handler om at bruge de rigtige produkter for at fremhæve sommergløden og dertil behøver man ikke nødvendigvis foundation og concealer.

1. Nars “lip satin pencil” Jeg er vild med den helt neutrale makeup og i stedet for masser af kulør på læberne.

2. La Roche Posay vandfast mascara. Normalt plejer jeg at farve mine vipper inden ferie, men da jeg bruger vippeserum i øjeblikket venter jeg lidt endnu med det, så en god vandfast mascara med på ferie er ikke i vejen

3. MAC “Lustre Drops” – Der pepper sommerhuden op med en smuk glans. Brug den på kindben, under brynet, næseryggen og læbefløjen.

4. Den smukkeste creme blush fra Elizabeth Arden i farven “Nectar” lige til at give lidt extra rødmen i kinderne.. ikke for pink og ikke for peach. I øvrigt er jeg altid ret glad for at bruge creme blush om sommeren, da det passer godt til den bare hud.

Hvad siger I, bliver det for natural for jer??

Og inden længe lander der 100 % lækker konkurrence på bloggen, for det skal fejres at bloggen her har ramt 2000 faste følgere på Bloglovin!! Det havde jeg nu alligevel ikke troet. Jeg føler bloglove BIG TIME og er glad med glad på at I hver én har lyst til at klikke forbi bloggen og forhåbentlig blive inspireret af mit lille beauty univers. Stort tak til til jer ♥

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Elisabeth Arden, La Roche Posay, MAC, NARS, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

22 svar til FOUNDATION & CONCEALER GONE ON VACATION AND BLOGLOVE ♥

 1. MetteG skriver:

  Du ser selvfølgelig skide godt ud:-) Og nej det er ikke for “Natural” for mig når læberne siger PANG. Jeg har i rigtig mange år (faktisk hele 90’erne) gået med knaldrøde læber, sort mascara, foundation/pudder og jeg følte mig aldrig neutral – bare hot;-)

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Mette… jeg synes der er noget rigtig særligt ved en “statement” læbestift og det går bare aldrig af mode : )))

 2. Stine Jensen skriver:

  Nej slet slet ikke:-)
  Du har velkomne prøvet at lave shellac selv? Og kan anbefale et sæt eller et sted at købe det?

 3. Hessner skriver:

  Jeg synes faktisk det bliver lidt for “Naturalt” til mig. Bestemt ikke læberne, men helhedsmæssigt (: Det ser dog rigtig fint ud, men bare ikke noget jeg kunne se mig selv med 😉

  • Jo's skriver:

   Tror heller ikke looket er for alle, kun til inspiration… jeg er tilgengæld ikke så god med alt for meget makeup på øjnene : )))

 4. Marie-Louise Posgaard larsen skriver:

  Jeg kan super godt lide det. Neutral, men med fine læber!

 5. Simone Hagemann skriver:

  Min sommermakeup består hovedsageligt kun af masser af mascara på vipperne, og så lidt foundation hist og her og en lille sort streg, hvis jeg skal være lidt finere. Det er bare rarest ikke at have ansigtet totalt fyldt af produkter, når det er varmt, og man let kommer til at svede 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er lige det… jeg er heller ikke vild med for meget makeup hvis jeg har det for varmt : )))

 6. STORT tillykke med de 2000. You rock!

 7. Pingback: DRØMMER DU OM VERDENS MÅSKE BEDSTE STYLING REDSKAB? | Jo's Makeup Blog

 8. Anette skriver:

  Det er inspirerende at se listen og resultatet – du ser godt ud. Faktisk svarer listen til hvad jeg bruger hele året rundt – dog minus “drops” fra MAC – de ser spændende ud. Blushen ligner en fra Jane Iredale, der laver nogle gode make-up sager, synes jeg.

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak : ) Jeg har aldrig prøvet jane Iredale’s produkter, men der er rigtig mange der taler godt om dem… måske jeg skulle se at få prøvet dem : )

 9. Ibtisam Al Shebillawy skriver:

  “Nøjes”..Du ser så smuk ud med det her naturlige look. Af en eller anden grund så er hverken læbestift eller lipgloss pæn til mig, 🙁 måske fordi mine læber ikke er helt neutrale i farven.

  Jeg var forbi Nars på åbningsdagen og en af deres søde medarbejdere fortalte at Netop Nars Lip Satin Pencil vil være “løsningen” til mig. Den var dog ikke kommet endnu på det tidspunkt men det ser virkelig flot ud , så må vist hellere tag en smut forbi Illum igen 🙂

  Nu kender jeg ikke Mac’s blush men kan stærkt anbefale Loreal True match blush. Synes den giver meget “liv” til ansigtet.

  Er Mac’s Lustre Drops en form for highlighter ?

  • Jo's skriver:

   Hvor er du sød.. mange tak. Nu er noget på læberne måske heller ikke for alle, men nogle gange skal man kaste sig ud i det ; ) Det har jeg selv gjort med farve på læberne. Havde du spurgt mig for 2 år siden, kunne jeg aldrig have drømt om det : ))) Lustre drops er også en highlighter… det er sådan lidt et multiprodukt… den er også fin at blande i dagcremen eller foundationen… et af mine favorit produkter : )

 10. Mette Emilie skriver:

  Du ser så fin ud. Den blush er vist noget for mig, for dine kinder er SÅ fine. Har endnu ikke mod på den røde mund, men beundrer jer der tør…

  • Jo's skriver:

   Ihh tak altså..sikke søde I bare er : ))) Jeg er blevet SÅ glad for den blush… synes bare farven er så fin. Farvet læber kræver også mod, hvis man ikke er vant til det : )))

 11. Lykke G. Jensen skriver:

  Du ser så godt ud, der mangler ikke noget. Skøn, moderne og naturlig (: jeg tror lige jeg må se nærmere på den “lip pencil” selvom jeg endnu ikke har taget mod til mig med de røde læber selvom jeg har meget lyst

  • Jo's skriver:

   1000 tak Lykke : ))) Du SKAL : ) Næste gang du skal ud så spring ud i det og tag de røde læber på… jeg er sikker på du vil se fantastisk ud : )))

 12. Stort TILLYKKE med de 2000 🙂

 13. Rikke skriver:

  Smuk som altid ❤️
  Elsker det neutrale look.
  Men de flotte røde læber, er bare helt perfekt ❤️
  Jeg bruger rigtig gerne BB creme, lige nu Vichy BB med spf 50.
  Men har lidt problemer med min hæge lidt voksen acne, også lidt rød bluset.
  Så har ikke ture at prøve at ha de røde læber.
  Men smukt er det ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.