SKAL DU ANMELDE PRODUKTER FOR BLOGGEN?

979549_10151656257028988_1966794728_n-001
Havde jo varslet at jeg søgte testepersoner der vil anmelde produkter for bloggen… For noget tid siden fik jeg jo en super tandblegning, som du kan læse mere om HER, men nu er der kommet et nyt spændende produkt som er til hjemmebrug.

Derfor skal jeg bruge to læsere der vil anmelde et hjemmeblegnings kit til tænderne (uden peroxid), samt lave et før og efter billed af tænderne, som jeg må bruge til bloggen. Læg en kommentar hvis det skal være dig, så sender jeg en mail i aften til de to der skal anmelde produktet.

Jeg håber der nogle der har lyst til at være med?

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review. Bogmærk permalinket.

48 svar til SKAL DU ANMELDE PRODUKTER FOR BLOGGEN?

 1. Natacha Christiansen skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste det! 😀
  – har også længe villet finde et hjemmeblegningsprodukt så det ville da være fedt og s eom det var noget jeg selv skulle købe fremover

 2. Amy Thomsen skriver:

  Jeg vil meget gerne anmelde det. Og jeg har ret gule tænder i forevejen, så det ville være super, haha 😉

 3. Henriette Munkholm skriver:

  Det gad jeg meget gerne prøve, er ret skeptisk overfor tandblegninger 🙂

 4. Marie lisborg skriver:

  Den er jeg på, synes at kaffe og the har sat lidt for synlige spor på mine tænder.
  Mvh

 5. Isabella Andersen skriver:

  Det kunne være super spændende at prøve, jeg er frisk!

 6. Janni Vindum Stadsvold skriver:

  Har de sidste par år rigtig godt kunne tænke mig en tandblegning. Men er desværre ikke så tosset med tandlæger og får derfor kun lavet det højest nødvendige, når jeg er der. Så er sikker på at det ville passe perfekt til mig at prøve hjemme 🙂

 7. Louise skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste det 🙂 Har ville blege mine tænder i et stykke tid nu 🙂

 8. Camilla rudkjøbing skriver:

  Jeg er klar 🙂
  Har efterhånden prøvet en hel del uden den store effekt 🙂

 9. Anna Christiansen skriver:

  Jeg har altid gerne ville prøve at blege mine tænder, da jeg har ret gule hjørnetænder. Jeg er hverken ryger, the- eller kaffedrikker, så jeg ville være spændt på at se, hvor stor en forskel det ville gøre for sådan en som mig, som desværre bare har “naturligt” gule tænder.

 10. Marie Kvist Rasmussen skriver:

  Jo tak det ku jeg godt være fresh på 🙂

 11. Line skriver:

  Jeg vil gerne hjælpe! Jeg plejer at kunne se forskel, når jeg bruger tandpasta der skal gøre tænderne hvide, så det kunne være spændende og se hvordan mine tænder tager i mod tandblegning 🙂

 12. fie skov skriver:

  Det kunne være skønt hvis det kunne gøre mine tændere hvidere, så vil meget gerne være testperson! Jeg krydser fingre…

  God aften //Fie

 13. Dana Cotong skriver:

  Jeg vil meget gerne bære testperson! Har længe været ærgelig over at mine tænder var blevet så gule. Var ryger i 6 år, men har heldigvis ikke røget i næsten to år!

 14. Camilla Maria Breum skriver:

  Jeg er meget interesseret i at teste tandblegning, da jeg har meget misfarvede tænder, selvom jeg kun er 28 år. Har før prøvet med div. hjemme-blegningssæt, uden held. Har længe overvejet at gå til en tandlæge, men synes det er for dyrt til mit budget pt. Håber du vælger mig 😀

 15. Karoline L skriver:

  Jeg vil meget gerne være testperson!
  Har selv overvejet at købe hjemmeblegningskit mange gange, da jeg hader farven på mine tænder 🙁

 16. Fie Høybye skriver:

  Jeg vil meget gerne være være testperson 🙂

 17. Sara Vinther skriver:

  Jeg vil så gerne være testperson. 🙂 i en alder af 22 har jeg allerede gule tænder til trods for at jeg aldrig har været ryger eller drukket kaffe. Så jeg går om drømmer om hvidere tænder og et større smil. 😉 så håber da jeg er heldig.

 18. Monique Jakobsen skriver:

  Jeg er meget interesseret!! Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at teste den. Har længe ville prøve et hjemmeblegnings sæt, så det kunne være fedt! Så krydser fingre for det bliver mig 🙂

 19. Trine Westphal skriver:

  Jeg er frisk! Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig lidt hvidere tænder 🙂

 20. Christel J. skriver:

  Det vil jeg da gerne teste for dig, no problemos!
  Jeg har stadig “unge” tænder, men de er jo ikke hvad de har været vel?
  Så hvis du har brug for en ærlig mening.. Ja så..

 21. Lisbeth Mikkelsen skriver:

  Min mor er tandlæage og har ikke særlig meget tilovers for sådan nogle tandblegningsprodukter, så det kunne da være fedt at modbevise hende 😉

 22. josefine skriver:

  Kunne jeg rigtig godt tænke mig! 🙂

 23. Stine Dalby skriver:

  Jeg er også super klar på at påtage mig rollen som anmelder 🙂

 24. Nicoline T. skriver:

  Jeg har før prøvet hjemme-afblegning til tænderne, men resultatet var dog langt fra tilfredsstillende! Derfor synes jeg det kunne være interessant at teste og anmelde dette produkt, og forhåbentligt se et bedre resultat!
  Jeg er normalt en smule skeptisk omkring produkter som disse, da de ofte lover for meget end de i bund og grund kan holde, derfor kan du også forvente at få min ærlige mening – positiv såvel som negativ 🙂
  kys

 25. Charlotte skriver:

  Jeg er da bare super klar til at gå sommeren i møde med de flotteste Hollywood tænder – i stedet for de kaffefarvede jeg har nu…. 🙂

 26. Lilla Wessel skriver:

  Det vil jeg rigtig gerne – har et pænt tandsæt som sagtens kan tages fotos af – og ja det ville da være super lige at få et hvidere smil inden ferien.
  Skriv gerne til mig <3

 27. Victoria skriver:

  Jeg vil super gerne være med, det kunne være fedt at få lidt hvidere tænder 🙂

 28. Carina Caroline skriver:

  Uh det vil jeg gerne prøve 😉

 29. Majken Hsu skriver:

  Jeg vil rigtig gerne være din testperson.
  Har aldrig prøvet tandblegning før, men har mange gange tænkt på det, da keg selv synes jeg har gule tænder efter flere års rygning (er dog stoppet :-))

 30. Tina//beautyandbig skriver:

  Det kunne jeg da rigtig godt tænke mig 🙂 ville være fedt at prøve 🙂

 31. Stinna skriver:

  Jeg er frisk:-D

 32. Line Høj skriver:

  Jeg vil rigtig gerne prøve det! Mine tænder er ret følsomme overfor brintoverilte, så det ville være super at prøve noget uden 🙂

 33. Marie Louise U. M. skriver:

  Det vil jeg SÅ gerne!
  Jeg er så træt af at have tænder, der grænser til at være gullige (ikke meget, og det er nok egentlig en bagatel – men hvide bisser er så pænt!), og det i en alder af 19 år. Hvorfor, cola, hvorfor? Hvorfor skal du gøre mine tænder gule – og hvorfor blev jeg dog ikke informeret om det noget før!? :O
  Haha – men anyways, så tak for en dejlig blog! Jeg vil krydse fingre for, at mailen havner i min indbakke 😉

 34. Louise skriver:

  Det vil jeg gerne! Har overvejet at få bleget mine tænder, så vil da rigtig gerne give det her et forsøg 🙂

 35. Charlotte skriver:

  Meget gerne. Har længe ledt efter et godt hjemmeprodukt til tandblegning -til mine skrøbelige tænder. Hvis det ikke bliver mig, glæder jeg mig til at høre meget mere om det.
  Tak for en super inspirerende blog, er glad for Anette “BeautySpace” introducerede dig for mig.

 36. Kathrine Lykke skriver:

  Så sent som i morges så jeg mig selv i spejlet og tænkte at jeg godt kunne tænke mig at prøve at blege mine tænder, for jeg synes de er begyndt at ændre lidt på farven, så jeg vil vildt gerne prøve! Det kunne være rigtig fedt at teste 🙂

 37. Sofie I. skriver:

  Det ville være super fedt at få lov at prøve! (-: Jeg har altid været ked af mine tænder, både pga. hvordan de nu engang sidder, men også fordi jeg synes at de er lige en tand for gullige i forhold til at jeg kun er 18 år. – Så det kunne da være sjovt at se om man kunne gøre noget ved.

  Og tak for en fantastisk blog – jeg burde siges noget oftere! (-:

 38. Henriette Lund skriver:

  Det er lige mig! Cigaretter, cola og kaffe har ikke gjort noget godt for mine bisser!

 39. Stina skriver:

  Jeg har ikke lige tænkt på tandblegning (jeg har tænkt på at tabe 4 kg, på at købe dyr creme mod pigmentpletter, på at faste to dage om ugen, men faktisk ikke liiiige på at blege tænderne)… men når nu du foreslår det, Jo, så har jeg jo både røget (dog ikke siden jeg blev gravid med den ældste) og drukket kaffe (flere gange dagligt) og rødvin (i hvert fald ugentligt) gennem maaaaange år. Der må være potentiale for noget blegning 🙂
  KH S

 40. Denise Pedersen skriver:

  Det vil jeg super gerne hjælpe dig med 🙂

 41. CamillaC skriver:

  Jeg vil gerne teste det 🙂

 42. Stine Hedelund Jensen skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste det 🙂

 43. Lise-P skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste hjemmeblegningssættet (er det overhovedet et ord?). Jeg synes mine tænder er blevet grimmere med årene, og tænker tit over det, når jeg kigger mig i spejlet.
  I forvejen er de heller ikke så store, hvilket ikke mindsker problemet.

 44. Julie JT skriver:

  Det vil jeg super gerne! Har længe overvejet det, men ikke taget springet endnu.
  Jeg kan eventuelt også smide resultatet op på min egen blog, hvis det kunne have interesse? 🙂

 45. Annesofie skriver:

  det kunne jeg VIRKELIG godt bruge.. synes desværre mine tænder er meget gule..

 46. Pingback: SÅDAN FÅR DU SOMMERENS HOTTESTE LÆBER.. | Jo's Makeup Blog