SÅDAN FÅR DU SOMMERENS HOTTESTE LÆBER..

1-IMG_7169-002
Der er nu noget helt specielt ved sommeren og det er her vi kan netop slippe afsted med lidt mere kulør… med en smuk “sommerglød” er det fint at komplimentere med f.eks. lidt “pinkish” farve på læberne som fremhæver din egen læbers nuance.

Jeg har fundet 3 gloss som måske inspirere dig til de flotteste sommer læber:

1. Giorgio Armani – Flasn laquer nr 522

2. Chanel – Glossimer nr 437

3. Guerlain – Gloss D’enfer nr 468

Igår postede jeg indlægget HER og der var jo overvældende mange som gerne ville være med, hvilket jo er SÅ FEDT. Så tænker på om det måske er en rigitg god idé at lade jer læsere teste flere produkter?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Chanel, Giorgio Armani, Guerlain. Bogmærk permalinket.

21 svar til SÅDAN FÅR DU SOMMERENS HOTTESTE LÆBER..

 1. Baysen skriver:

  Farver på læberne er virkelig et hit i sommervarmen, hvor man ikke rigtig gider den tunge øjenmakeup 😉 Jeg kan anbefale Rimmels Apocalips lipgloss, som har den lækreste finish! Farven Apocaliptic er fantastisk. Jeg er derudover stadig fan af lipstain-tuscherne, og så drømmer jeg om de der jumbo-penne – evt. fra Clinique.

  • Jo's skriver:

   Dem er jeg jo slet ikke nået til endnu : ))) Dem vil jeg også rigtig gerne prøve. Tuscherne har jeg jo helt glemt… har prøvet dem fra e.l.f, de er rigtig gode : )))

 2. Birgitte B skriver:

  Jah – jeg vil i hvert fald gerne teste div. produkter! Har dog ikke meldt mig under fanerne til tandblegning. Helt ærligt, jeg tør ikke. Jeg er bange for at skade tænderne. Lyder måske lidt åndsvagt, men lever hellere med lidt gule tænder…
  Jeg er sprunget ud i pang-farver i min neglelak, så måske jeg skulle prøve lidt kulør på læberne.

  • Jo's skriver:

   Det kan jeg godt forstå og man skal også passe på sine tænder. Heldigvis er det uden perioxid aom giver bl.a. isninger. Hurra for kulør på neglene… du må også prøve lidt på læberne ; )))

 3. MetteG. skriver:

  Gerne flere test – jeg sidder dog over på tandblegningen. Lider voldsomt af isninger i tænderne og har fået at vide af min tandlæge, at blegning kan forværre det. Men alt mulig andet er jeg helt frisk på:-)

  • Jo's skriver:

   Og det er jeg faktisk allerede ved at finde ud… så fedt du og andre vil anmelde produkter. Synes jo også det kan være sjovt at høre hvad I synes om produkter : )))

 4. Louise T. skriver:

  Jeg vil virkelig gerne være med til at teste produkter for dig – elsker nye produkter 🙂
  Desværre kan jeg ikke få lov til at kommentere på dit oprindelige oplæg, derfor lige denne 😉

  Mht. farve på læberne, så er jeg ved at vænne mig lidt til den glinsende farve, som en gloss kan give – modsat læbestift. Jeg har egentlig aldrig rigtig været til farve på læberne, men kan godt se, at det giver et helt andet indtryk, når man også lige husker læberne.

  Jeg har været heldig at få fingrene i en kameleon nude læbestift fra Kiko – den er fin nude, når jeg lægger den på om morgenen, men ændrer sig til sart rosa (stadigvæk nudish) i løbet af dagen (og jo flere lag, jeg lægger) – måske farven er afhængig af temperatur/fugtighed?
  Jeg har fået den af søde Lise fra http://www.walkinrunout.dk

  • Jo's skriver:

   Jeg var desværre nød til at lukke for kommentarer på indlægget om tester… men jeg har nye spændende ting snart til test : ))) Og så fedt at du også har lyst til at teste : )))

   Jeg vil så gerne prøve italienske Kiko… dog lyder det ret sjovt at den skifter farve i løbet dagen!! : ))

 5. Metteline skriver:

  Orv, smukke glosser 🙂 Ja, jeg vil i hvert fald meget gerne teste produkter – elsker at prøve nyt og se, om det holder, hvad det lover..

 6. walkinrunout skriver:

  Jeg elsker de røde farver både sommer og vinter – hvis man finder den rigtige farve til ens hud…. er det så flot og giver ligesom ekstra glød til hele ansigtet.
  Jeg må dog sige, at jeg plejer, at købe den slags, der lige er en smule billigere end dem du viser 😉 (der skal jo også være penge til rødt på neglene ;))

  • Jo's skriver:

   Rød er altid flot og en rigtig klassisker… den farve bliver jeg aldrig træt af til læber og negle : )
   Og selvfølgelig fås de også i mindre kostelige udgaver end dem jeg har vist (nuppede dem ud af arbejdskittet) : )))

 7. Marie Rasmussen skriver:

  Lækre gloss farver …. man får lidt lyst til at prøve og smage dem 🙂
  Jeg bakker op omkring flere test … hit me 😉

 8. har også den fra chanel, den er dog klistret synes jeg..
  // Camilla Christine
  Nike giveaway – http://www.fitspoblog.com/

  • Jo's skriver:

   Jeg kan jo altså godt li’ glossen er lidt klistret, ligesom juicy tubes fra Lancome : )))

 9. Anja Kis Svendsen skriver:

  Det kan være super flot med pang på læberne, men jeg er nu også mest til mere nude nuancer.
  Og ja-tak til flere test, både fordi det kunne være sjovt selv at prøve og fordi de er super at få andres oplevelser af forskellige produkter.

  • Jo's skriver:

   Det er jo også forskelligt hvad der klær én : ))) Jeg er tilgengæld ikke så flatterende i nude, hvis jeg selv skal sige det ; ))) Dejligt du også er med på en tester : )))

 10. Fine bud. Selv er jeg (desværre) ikke den heeeelt store rødlæbefan, og kan i øjeblikket ikke slippe Eve Loms Kiss Mix cremegloss-pomade.

 11. Ibtisam Al Shebillawy skriver:

  Jeg vil ønske at jeg kunne bære farve på læberne men det er aldrig pænt til mig 🙁 Misunder virkelig jer der kan bære rød læbestift!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.