GET YOUR MONEY’S WORTH…. OG LIDT TIL

1-1011318_10151661650048988_1816531225_n
Synes der er virkelig langt i mellem de seriøst lækre produkter til at vaske sig i… Og det gør nu heller ikke noget når jeg nu er røget på denne absolut luksus badeolie fra Eucerin. Selv ham derhjemme er imponeret. Det fineste olie der bliver til en mild skummende sæbe under bruseren. Den masseres ind på den fugtige hud og skylles derefter af.
De milde aktive ingrendienser styker hudens barriere, som er den der skal beskytte din hud mod udefrakommende bakterier… Den er drøj i brug, uden parfume, udtørre ikke huden og kan bruges til sensitiv hud. Og jeg bruger den også til mine børn.

400 ml ren selvforkælelse til omkring 115 kr og fås kun på apotekerne. I øvrigt har Eucerin en meget smart guide som hjælper dig med at finde de rigtige produkter til netop din hudtype… tjek den ud HER.

Hvis du var ærgerlig over du ikke vandt sådan et fedt “KIT” HER så skynd dig og besøg mig på Instagram “josmakeupblog”, hvor jeg har fået lov til at udlove en extra præmie…. Der er gode vinderchancer… go go go : ))) (og bemærk lige også hvor mange hashtags jeg har fået lavet… bær over med mig ; )))

Dette indlæg blev udgivet i Eucerin. Bogmærk permalinket.

6 svar til GET YOUR MONEY’S WORTH…. OG LIDT TIL

 1. MetteG. skriver:

  Jeg var heldig og vandt det fede selvbruner-kit fra Vita Liberata. Jeg er så begejstret – og lækker lysebrun – at jeg har lyst til at deltage i konkurrencen på Instagram også, men jeg bevarede kontrollen og giver plads til andre:-)

  Med hensyn til olien fra Eucerin så bruger jeg den også og den er rigtig lækker. Jeg bruger en del produkter fra Eucerin. Fx er jeg vild med deres Hyaluron-filler serie. Jeg bruger både serum og dagcreme (og deres renseprodukter) og det gør simpelthen en kæmpe forskel på min hud. Folk kan se det og spørger til det. Jeg overvejer at kaste mig over deres serie der udjævner pigmentpletter (Even Brigther) for at se om den er lige så god, men jeg tør næste ikke slippe hyaluron-filleren. Jeg har ellers været en svoren tilhænger af La Roche-Posey’s produkter til ansigtet men er pt mere til Eucerin.

  • Jo's skriver:

   Fedt at høre du er glad for produkterne… de er virkelig også i en klasse for sig : )))

   Eucerin er virkelig godt og jeg synes personligt de er på samme højde som de andre Apoteker-brands. Jeg vil rigtig gerne prøve hyaluron filler produkterne : )))

 2. Heidi skriver:

  Den køber jeg fluks! Står lige og mangler noget min datter og jeg kan vaske os i, har nemlig heller ikke fundet det rigtigt produkt. TAK!
  Har fulgt dit råd med ikke at vaske hår så tit. 🙂 Mangler et produkt der giver fylde i hårbunden, som jeg kan bruge i vådt hår efter vask. Jeg har krøllet hår – og det har nogle gange en tendens til at “lægge sig” i hoved bunden:-) Noget du kan anbefale?

  • Jo's skriver:

   Det er jeg sikker på du og din datter bliver glad for : )))

   Mht til fylde i hovedbunden, kan jeg anbefale at bruge Kerasta Lift Vertige… den kan bruges i tørt og vådt hår i hovedbunden, men skal have varm luft til produktet er helt tørt. Og derefter kold luft. Den giver virkelig volume. Der findes også volume tørshampo agtige produkter, men de kan kun bruges i tørt hår : )))

 3. Mette Emilie skriver:

  Ej, tak for det gode råd. Jeg elsker alle de beauty-fif. Og nu får jeg også lyst til at prøve deres hyaluron-fillernserie, som anbefales i denne tråd.

  • Jo's skriver:

   Super hvis du kan blive inspireret : ))) Jeg har også hørt rigtig meget godt om deres hyaluron filler serie… den må komme an på en prøve ; )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *