SÅDAN KAN DU LAVE LOOK’ET DIT EGET…

1-2011-09-250
Jeg bliver jo altid helt blød over makeup looks… Ikke måske altid nemt at oversætte til dig og mig, men de giver bestemt ofte inspiration til at prøve noget nyt af på makeuppen.

Her er det Chanel’s sommer look 2013 inspireret af sommerfugle… ikke længere en nyhed, men derfor er der stadig nogle gode elementer at overføre til sit eget sommer look.

1. Prøv en farvet mascara. Det kan godt være du først tænkte ligesom jeg… “Det er for 90’er”, men det er faktisk et rigtig fint pift til et sommer look og det kan give en flot kontrast til din øjenfarve. Og du behøver jo ikke farvelægge resten af øjet som på Chanel’s look.

2. Farvet linere har været rigtig populært de sidste par år og det er det stadig. Prøv at lægge en farvet liner på den våde kant eller som liner i stedet for den klassiske sorte. Smaragd grøn, petroleums blå, turkise nuancer er super flot og værd at prøve af.

På den måde kan du lade dig inspirere af looket uden at føle du skal dyppes i en farvelade for at være med på stilen.

Tip: Blush og bronzer farver er rigtig smukke som øjenskygge også sammen med blålige/grønligenuancer og slet ikke nyt- Prøv at bruge blush børsten og kør let henover øjenlåget og globen, sammen med en farvet liner. Feks se billed 2 øverst.

Husk du stadig kan nå at være med i konkurrencen om en ghd styler lige HER

Dette indlæg blev udgivet i Chanel, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

7 svar til SÅDAN KAN DU LAVE LOOK’ET DIT EGET…

 1. Ibtisam Al Shebillawy skriver:

  Elsker os at se nye make-up tendenser. Specielt når det “for meget” som på billedet (på den gode måde!), det gør at make-up ikke bliver noget vi bare pynter os med men en form for kunst.

  Jeg har brugt farvet linere i langtid og er helt enig i at det gør at ens øjenfarve bliver fremhævet. Farvede mascara har jeg ikke turdet at prøve før men føler mig faktisk meget fristet til det nu 😉

  • Jo's skriver:

   Hvis du allerede er på farvet liner, må du næsten også prøve en farvet mascara. Jeg har prøvet en blå… den var ret fint : )))

 2. Marianne skriver:

  Faktisk kan en blå liner yde rigtig god førstehjælp til røde “studenterøjne” (og andre røde øjne). Den blå farve fremhæver det hvide i øjnene og afleder derfor opmærksomheden fra ulykkerne 🙂
  Og til alle jer studenter derude – STORT tillykke

  • Jo's skriver:

   Det vidste jeg slet ikke… tak for tippet : ))) Det er der nok nogen der kan få brug for på dette tidspunkt af året : )))

   • Ibtisam Al Shebillawy skriver:

    Tak for tippet Marianne. Jeg bruger allerede en blå engang imellem men vidste ikke at den vil hjælpe mod røde studenterøjne. Dem har jeg nemlig lige for tiden! :/ Må bruge den noget mere nu.

 3. Pingback: SÅDAN SER NOGLE AF MINE FAVORITTER UD…. | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.