DE SKAL VÆRE NØGNE OG FEMININE….

1-2011-09-2411
… altså neglene, ifølge Tom Pecheux som er kreativ chef for Estée Lauder. Han kalder kollektionen en foundation for neglene… det handler om at fremhæve uden at bruge farvelade på fingrene.

Hele den underspillet smukke nøgenhed hedder på godt engelsk “Pure Color Nail Lacquer French Nudes Collection” og har kunne fås siden foråret.

Hvad siger du… er du på nøgne negle?

Hav en fantastisk midsommer aften ♥

 Jeg trækker en vinder i morgendagens indlæg  af denne fine konkurrence der har kørt på bloggen en uges tid nu…Så skynd dig forbi hvis du ikke allerede har været der og del den med dine veninder..

Dette indlæg blev udgivet i Estée Lauder, Ikke kategoriseret, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

10 svar til DE SKAL VÆRE NØGNE OG FEMININE….

 1. Mette Emilie skriver:

  Uh.. Et par af disse farver kunne godt se farlige ud på mine negle. Er ret bleg. Men jeg er faktisk på jagt efter en ny neglelak i brunlige nuancer – dog ikke alt for brun 🙂 må huske lauder ved næste Matas-besøg.

  • Jo's skriver:

   Hvis du er til nude… så må du ihvertfald lige tjekke dem ud : )))

   • Mette Emilie skriver:

    Nogen nude er flotte – andre skræmmende! De her er godt nok meget nude. Vi kan jo komme til at se helt syge ud 🙂

    På min frisør har jeg set den fineste nougat-farvet neglelak, men en varm undertone (og ikke bare kedelig brun). Jeg kan nemlig også godt lide lækre farver. Hvorfor fik jeg så ikke lige spurgt, hvor den er fra 🙂

 2. Miriam Poulsen skriver:

  Jeg er nødt til at være uenig med manden. Måske er de fine til efteråret, men det er eddermame kedeligt at have brune sommernegle!

  • Jo's skriver:

   haha… at være nøgen er sørme heller ikke for alle, men det er den uundgåelige trend for tiden… brune sommernegle lyder måske heller ikke så sommeragtigt : )))

 3. Ibtisam Al Shebillawy skriver:

  Synes faktisk hellere ikke at de passer til sommeren men de vil være perfekte til efterår/vinter. Men Estee lauders neglelakker er generelt rigtig fine.

 4. Søs skriver:

  Jeg elsker nude til negle – de passer bare til alt! Så ikke alene flot, men også praktisk 🙂
  Kan dog godt hoppe med på bølgen med diverse flotte farver her til sommeren, men til hverdagen generelt kan jeg faktisk bedst li’ nude, så kan være man skulle tage et kik på disse… Jeg har kun 2 meget lyse nuancer, men de mørke nuancer er godt nok flotte

 5. lovisen skriver:

  Synes absolut også jeg har meget svært ved at finde en nude der går til mine hænders lidt fesne farve… Og det er faktisk ligegyldigt om det er sommer eller vinter.. Så når jeg skal være neutral, bliver det sådan en gråbrun muldvarpe farve, den er fin og klassisk synes jeg…

 6. Birgitte B skriver:

  Jeg har kun en nude (og mat) lak og bruger den primært om vinteren. Jeg har korte fingre og negle, så når der endelig kommer lak på, så må det gerne ses 🙂

 7. Marianne skriver:

  Ser faktisk også bedre ud på damehænder – af en vis alder!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.