FAVORITTERNE DU IKKE VIL GÅ GLIP AF….

2013-06-024
Det var i sidste måned jeg var så heldig at møde selveste Jane Richardson, Global Makeup artist for Nars Cosmetics , som jeg også skrev lidt om HER  hos Sephora´s fejring af deres etårs fødselsdag i København.

Jeg fik en spændende snak med Jane om hendes favoritter fra NARS’s sortiment. Og dem deler jeg eksklusivt med jer med fare for det kunne friste… det er jeg ihvertfald blevet.

1. NARS skin – “Optimal Brigthening Concentrate”. Den fineste fløjlsbløde og lysreflekterende lotion til ansigtet og helt uundværlig ifølge Jane selv. Den kan selv få den mest trætte hud til at se friskere ud og så kan den snildt blandes i din foundation.

2. En god concealer kan på ingen måde undværes og NARS’s “Radiant Creamy Concealer” dækker de mørke render under øjnene og andre farveforandringer i huden. Den kan sagtens bruges uden pudder. Og bliver simpelthen selv nød til at fylde min makeupkuffert op med et lille farveudvalg af denne her.

3. “Pure Radient Tinted Moisturizer” som er en farvet dagcreme, giver en flot naturlig finish og med et par dråber af  “Optimal Brigthening Concentrate” har du en opskriften på Jane’s fortrukne base og på modellernes smukke hud.

4. Copacabana Multiple… må nok siges at være en af NARS’s cult produkter og i højsædet hos Jane. Udover den er beriget med acai og masser af E-vitamin, så kan den bruges på øjne, læber og kinder. Og tænk den har jeg aldrig prøvet….det skal der laves om på!

5. NARS’s nok mest kendte blushfarve må være “Orgasm”, men NARS er også kendt for at lave nogle af de bedste blush. Spørger du Jane har hun to personlige favoritter selv. Den ene er i farven “NICO” som er en lysere blush, som nærmest også er et multi produkt, brug den som blush, på øjnene eller brug den oven på din andre blush. Ifølge Jane selv giver denne her blush den smukkeste finish på huden.

6. “Exhibit A” er det dristige navn på nok et NARS folkets favorit blush. Med denne her, får du en ægthed i kinderne som nok ikke bliver mere autentisk. Det kan være den ser meget voldsom ud, men her skal du ikke lade dig narre, for pga NARS’s helt vidunderlige pudderblush er den så simpel at lægge på uden at det “for meget”. Den kan selvfølgelig også bruges til øjnene.

7. De bedste holdbare linere hvis du spørger Jane… disse bløde linere med den laaange navn “Larger Than Life Long Wear Eyeliner” er et must… Gå aldrig ned på en god liner. Disse er også rigtig gode til at bruge til smokeyes pga holdbarheden. Jeg er jo selv personlig fan af blyanter i alle størrelser, former og farver… Så denne her skal prøves.

Produkterne fås selvfølgelig hos Sephora, hvis du er blevet inspireret til at prøve et af makeup artisternes fortrukne makeup brands.

Har du et favorit NARS produkt du gerne vil dele?

Ved der er mange af jer der har ventet i spænding på dette…. og desværre er der kun en vinder (Her gad jeg virkelig godt at der var til hver en af jer).

Stort tillykke til Stine Hedelund Jensen send mig din adresse, samt hvilke farve din nye styler skal have.

Hold øje med bloggen for det vare ikke længe for en af mine nyeste favoritter lander skal deles ud i endnu en konkurrence…

 

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Jane Richardson, NARS, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

5 svar til FAVORITTERNE DU IKKE VIL GÅ GLIP AF….

 1. Metteline skriver:

  Laguna-bronzeren! Den lækreste bronzer, som kan bruges hele året! Har ganske lidt ‘glimmer’ og slet ingen snert af orange! Kun fin solkysset hud 🙂 Elsker den! Øjenskygge-primeren er også rigtig god. Uhmmm….NARS!

 2. Er helt enig i at Exhibit A er en fantastisk blush. Den er i hvert fald en favorit hos mig 🙂

 3. Jane Tvede skriver:

  Helt klart Laguna-bronzeren som kan bruges hele året er min første favorit <3 den er så lækker
  men er også vilde med de andre produkter, en skam det ikke er det hele <3

 4. Stine Hedelund jensen skriver:

  Kære Johanne!
  Nej hvor føler jeg mig bare som verdens heldigste!
  Vil rigtig gerne have det lilla 🙂
  Stine hedelund
  Dysseager 23
  2720 Vanløse

 5. Pingback: MAKEUP GUIDE – HVERDAGS LOOK MED BRONZER | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.