SÅDAN SER NOGLE AF MINE FAVORITTER UD….

1-IMG_6736-002
Det er helt sikkert at vi kommer til at se meget mere til de farvede mascaraer og det er ikke kun på læbefronten de har fået volume, også til øjnene… jeg taler om de tykke linere mange brands har fået i sortimentet, men vi i et andet indlæg.

Det handler nemlig om at krydre makeuppen med farver og kaste sig ud i lidt nyt i makeuppungen, som jeg skrev lidt om i indlægget HER.

En af de nuancer som er blevet rigtig populær denne sommer og egentlig også var et hit sidste sommer, er turkis og jeg er vild med farven. Den passer smukt til neglene, gylden hud og let pinke læber.

Dette er nogle at mine favoritter, fra henholdsvis Chanel, Elizabeth Arden og Maybelline. Har du mon en favorit?

Vinder af ghd er fundet, så mon ikke vi skal skyde en ny sommerkonkurrence i gang igen?? Kig forbi i morgen og se hvad jeg har fundet frem til jer : )

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

8 svar til SÅDAN SER NOGLE AF MINE FAVORITTER UD….

 1. MetteG skriver:

  Uhh jeg er meget optaget af de der farvede mascara men jeg har ikke haft mod på andet end den mørke lilla fra YSL eller Dior som jeg ofte bruger når jeg ikke bare bruger La Roche Poseys sorte. Jeg stod lige med Coolcos orange og gule i hånden i går og de er simpelthen så fine, men jeg tror jeg lader dem blive i butikken:-)

  • Jo's skriver:

   Gul og orange er altså nok også lige modigt nok til mig… lilla eller aubergine er jeg også til… i øvrigt synes jeg faktisk de farvede mascaraer fra Ysl er ret fine : )))

 2. Birgitte B skriver:

  Lancomes øjenblyant i farven Jade Crush – den er så fantastsk 🙂

 3. Åhh Azuré – den er bare så flot 🙂
  Jeg har fået mig en turkis eyeliner…og rigtigt… det er super flot 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er da lidt sjovere end den klassiske sorte ikk : ))) – Mht den “Azure”, så er det lige før jeg kunne dyppe mig i den ; )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *