DENNE HER FJERNER DET HELE….

1-IMG_6417-001
Alt imens Miss Beautyspace deler ud til vipperne HER, kan du få et godt tip her om hvordan du får din mascara af let som ingenting.

Jeg har slået mig på Origins “Well Off” makeup fjerner og den bestod tilmed prøven med den vandfaste mascara på ferien. Hvis der en ting der virkelig irriterer mig med mascara, så er det når jeg ikke kan vaske den af med vand og sæbe i badet om morgenen (Det er nemlig rigtig ofte jeg ikke får taget mascaraen af om aftenen). Men med “Well Off” går det jo meget nemt.

I næste er der vindere der skal have solcreme favoritter, så hvis du ikke har fået dit lod i puljen kan du nå det HER… Og så er det fra i morgen at dem der benytter Google Reader lukker og slukker. Så husk at melde dig til Bloglovin for at følge alle dine ynglings blogs fremover.

Dette indlæg blev udgivet i Origins. Bogmærk permalinket.

14 svar til DENNE HER FJERNER DET HELE….

 1. Julie skriver:

  Den tror jeg, at jeg er nødt til at prøve. Jeg irriterer mig – ligesom dig – virkelig, når jeg ikke kan få min mascara af let og hurtigt! Produktet dér virker muligvis til at være løsningen (-:

 2. Og så er den herligt ikke-irriterende!

 3. Birgitte B skriver:

  Jeg er meget ‘hellig’ og fjerner altid min mascara inden jeg skal sove (har fået en god rutine med det). Jeg bruger pt. Matas den stribede til vandfast make-up. Den tager det hele. Ellers har jeg også haft gode erfaringer med Cliniques – tror den hedder ‘take the day off’ 🙂

  • Jo's skriver:

   De stribede er ikke at kimse af : ))) Og bare det dog var mig der havde fået sådan en god rutine.. tror det er blevet en kronisk dårlig vane at sove med det på! Hvorfor kender jeg ikke Cliniques produkter… synes der er så mange positive anbefalinger på deres produkter : ) Mon “Take the day off” kan omvende mig?! : )))

 4. MetteG skriver:

  Jeg har aldrig fjernet makeup inden senge tid – når jeg når til at skulle i seng er jeg så træt og har trukket den så længe, at jeg slet ikke kan overskue ansigtspleje. Rigbtig skidt når jeg også har problemhud – ved det godt. Men de seneste måneder har jeg skulle bruge en antibiotikacreme hver aften og det krævede en renset hud. Og jeg må sige, at det føles så meget mere lækkert, at vågne med renset hud og uden mascaraklumber i vipperne, at jeg vil forsøge at få det ind som en fast rutine.

  Jeg bruger en ikke-vandfast mascare og så bruger jeg en “regnfrakke” fra Clarins til at putte ovenpå, hvis det bliver regnvejr eller jeg ved jeg får en hård og lang dag. Når jeg ikke bare bruger en vandfast mascara er det fordi jeg synes den vandfaste er for hård ved vipperne – især når den skal af igen.
  Så jeg vil forsøge mig med denne. Det vil være et kæmpe plus hvis den både kan tage vandfast og almindelig mascara – og er blid oven i købet.

  • Jo's skriver:

   Det lyder jo ellers lige som mig… men vi ved jo godt det er bedst at vaske dagens makeup og skidt af inden sengetid. Jeg burde jo…. : ))) Det er skisme ellers da bare rigtig smart… sådan et produkt har jeg aldrig hørt om.

   Den tager min vandfaste fra La Roche-Posay og alle de almindelige som hænger under øjnene efter badet… og se lige hvad Pernille skriver nedenunder : ))) Altid dejligt også at høre hvad andre også synes om det man anbefaler : )))

   • MetteG skriver:

    Jeg tror den hedder “Double fix” den der fra Clarins. Jeg har brugt den i mange år og det er ret genialt når man bruger ikke-vandfast mascara (som de lilla mascara’er ofte er) og alligevel gerne vil have den til at sidde fast. Jeg er jo meget glad for La Roche Posey som jeg bruger til daglig men når der skal lidt mere fest til så bruger jeg en lilla.

 5. Pernille Juul skriver:

  Det er verdens bedste øjenmake-up fjerner, desværre er den lidt dyr så hold øje med når den er på tilbud og køb et par stykker. Pernille

 6. Har lige købt Avené, som også er rigtig god…. men den her, må jeg da prøve næste gang!

  • Jo's skriver:

   Hvis mascaraen hænger som farvelade under øjnene, så har du min varmeste anbefaling… Den er et must til mine mascara klatte morgenøjne : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.