BEUTY TIPS MED GLØD…

1-IMG_7604-001
Som nogle af jer nok allerede ved er “blush” min helt svage punkt, men under det må jeg altså også presse bronzer’s ind under for dem er jeg faktisk mindst lige så tosset med. Især disse lidt mere farverige og skinnende af slagens.

1. Denne her smukke Diorskin Nude Tan -“Healthy glow enchancing powder” har jeg nærmest brugt dagligt de sidste 4 mdr både som blush, men især også som glød til øjnene. Det giver en smuk og naturlig nuance på huden.

2. Glam Bronzer fra L’Oréal Paris giver den fineste shimmer og highlight. Hvis du lige mangler produktet til at fremhæve sommergløden en sommeraften… er denne her virkelig et godt bud. Den består af tre nuancer og det er nemt at bruge dem hver for sig.

3. Elizabeth Arden står bag denne utrolig smukke “Pure Finish – Radiant Bronzing Powder”. Det er jo lige før man ikke nænner at bruge den, men man kan jo heller ikke lade være. Smuk bronzer som også kan bruges som finish ovenpå blush eller som highlight.

Jeg bruger ofte bronzer’s som jeg bruger blush og begge slags produkter bruger jeg også flittigt som øjenskygge eller som finish på øjenbenet med en blush børste.

Som I måske har ventet på, så var der jo 3 heldige læsere der skal have denne HER favorit på resten af sommeren… (krydser selvfølgelig fingre for solen er på vej). Stort Tillykke til Lene Lausdahl – Stinna.dk – Anna Schøning Frederiksen… send mig jeres adresser og så får I “Dry Touch” fra La Roche-Posay retur. MEN til alle jer der ikke vandt i denne omgang så kan I glæde jer til denne uges kommende konkurrence, som også hører til mine favoritter… og så krydser vi fingrende en gang til : )

Dette indlæg blev udgivet i bronzer, Christian Dior, Elisabeth Arden, Lóréal. Bogmærk permalinket.

12 svar til BEUTY TIPS MED GLØD…

 1. MetteG skriver:

  De er meget fine. Jeg er lidt usikker på hvordan man bruger de der multifarvede blush’es. Tager man en farve af gangen eller kører man på tværs over alle farver? Jeg kan godt regne ud at man kan gøre som man vil, men når man som mig slet ikke kan finde ud af det kan du så ikke give lidt flere anvisninger? Og også ift det at bruge det som øjenskygge. Jeg har forsøgt mig og det ser mest ud som om jeg er lidt rød og irriteret omkring øjnene så noget gør jeg forkert:-)

  • Jo's skriver:

   De er bare til at man køre børsten henover hele produktet, men feks produktet fra L’Oréal som er mere adskilt i farverne er det let at bruge hver for sig. Nu vil jeg se om jeg kan lave en guide på mig selv så du kan se… så håber jeg kan finde lidt makeup tid ; )

 2. Nani skriver:

  De er sgu fine! : D

 3. Lise-P skriver:

  De er så smukke. Er vild med den slags bronzers 🙂

 4. Super flotte – jeg har selv lidt kig på een fra Jane Iredale, med fire forskellige farver i, så jeg vil også se frem til din guide 😉

 5. s skriver:

  hvilken farve er den fra DIOR ? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.