MAKEUP GUIDE – HVERDAGS LOOK MED BRONZER

1-2013-07-035
Egentlig var det jo ikke meningen med bloggen at I skulle se makeuppen på mig, men setup med model, makeup, billeder og indlæg tager mere tid end jeg har og det gør det egentlig også på denne måde, hvor jeg selv er på, men vi mangler lidt guides. Så denne her omgang bliver med mig.

Dette er en quick guide til en hverdags makeup med glød – Disse produkter har jeg brugt:

1. Øjne – Når jeg har lagt en base med concealer og fixeret med pudder, bruger jeg min “reflector” fra Mineral Evolution. Dette er en lys mat øjenskygge som kan bruges om hele øjet. Derefter en liner med en tyk grå blyant fra Maybelline, som jeg har tonet med den lille skumdut der sidder i modsatte ende. Har du ikke sådan en på din blyant så er en finger også uden mærket her. Den lyse kohl fra Oriflame, som jeg bruger ganske let på den våde kant for at den ikke skal blive alt for lys, så det ikke bliver for unaturligt. Mascaraen som i øjeblikket lander på mine vipper næsten dagligt… “Clump Defy” fra Max Factor. Den både adskiller og gør mine vipper længere.

2. Bronzeren som jeg skrev om i sidste indlæg. Diorskin – Nude Tan i farven 002 den er både brugt på kindbasser, samt i globe og på øjenbenet. Effekten får du på collagen nedenunder teksten her.

3. Basen som består af et tip fra en af verdens mest interessante og dygtigste makeup artister lige nu og som du kan læse meget mere om HER. Begge produkter er fra NARS – “Optimal Brigthening Concentrate” og “Pure Radient Tinted Moisturizer”, som begge giver en smuk og meget naturlig base, lige som jeg kan li’ den.

4. Concealeren fra Oriflame er jo også nævnt i tidligere indlæg HER. Den dækker let og mine render under øjnene i øjeblikket er ikke så synlige, så behøver ikke at dække mere end nødvendigt. Bruger den om øjnene, også på hele øjenlåget.. Ellers ville Sensai concealeren fra Kanebo være et perfekt bud til de mørke render. Herefter fixerer jeg med en BB pudder fra L’Oréal, så plejer øjenskygge at blive hvor den skal. Og evt kan pudderen også bruges i T-zone, hvis man fedter lidt.

5. Som ikke ses på collagen ovenfor, men på mine læber på collagen nedenfor. Det er en let rosa farvet gloss fra Nilens Jord – nr 748, som fremhæver egen læbefarve og giver glans.

2-2013-07-034

1. Sådan ser jeg ud uden en eneste dråbe af makeup… og billederne er ikke retoucheret. Grænseoverskridende at sætte på bloggen, JA! Men det er nu altid sjovt at se forskellen om det er på mig eller en anden. Skal nu nødigt reklamere for at jeg ikke står ved mig selv og mine 36 år uden en pudderkvast i hovedet.

2. Med makeup på, men uden bronzer. Så ingen kulør på kinder eller øjne.

3. Med bronzer på, som giver fin glød og liv til ansigtet og ikke mindst øjnene. Prøv at bruge din bronzer anderledes. Hvis du synes den bliver for brunlig på kinderne, så kan det være den sagtens kan være flot på øjnene.

4. Læg bronzeren på enten med blush børste eller en øjenskyggepensel og lige der hvor din naturlige rødmen på kinderne normalt ville være. Og tilsvarende på øjet hvor du normalt ville lægge din øjenskygge. Eller brug blush børsten og kør let henover øjenmakeuppen.

Hvad siger I? Kunne I finde på at bruge bronzeren som jeg har brugt det?

Mangler stadig at høre fra alle vinderne af La Roche Posay konkurrencen… så tjek lige en extra HER om det er DIG.

Dette indlæg blev udgivet i bronzer, Christian Dior, Kanebo Sensai, Lóréal, Max Factor, Maybelline, Mineral Evolution, NARS, Nilens Jord, Oriflame. Bogmærk permalinket.

26 svar til MAKEUP GUIDE – HVERDAGS LOOK MED BRONZER

 1. Henriette skriver:

  Ved du, at jeg lægger min makeup sådan hver dag efter jeg lærte det af dig 🙂 Du ser fantastisk ud <3

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Henriette… vidste ikke jeg havde inspireret dig, men det er jeg jo super glad for at høre… ved jo selv du ved en ting eller to om makeup ; )))

 2. MetteG. skriver:

  Det er helt utroligt så stor en forskel den der bronzer gør. Ikke at dit naturlige jeg ikke er smukt at se på – for det er du – men ift glød og konturer i ansigtet betyder det godt nok noget. Jeg må forsøge mig – også med andre farver end den Tromborg Blush som er den eneste jeg har brugt længe.

  Tak fordi du deler med os og på den måde lærer fra dig – og for at du også på den måde deler ud af dig selv, selv om jeg godt kan se hvor grænseoverskridende det må være. Selv om en skitse viser meget er det mere illustrativt at se det på et rigtig menneske – og et skønt et af slagsen:-)

  • Jo's skriver:

   Hold nu op Mette.. det bliver jeg jo bare så glad for at læse. Det er mig der takker fordi du har lyst til at læse med : )
   Godt tip kan være at undgå en bronzer der er alt for pigmenteret… tit kan højt pigmenteret mineraler, pudderskygger og bronzers være lidt sværere at påføre. Denne her for Diorskin er ikke så farvemætte og hvilket gør den let at påføre… ellers kan jeg finde på at køre børsten rundt i håndfladen inden jeg kommer den på for at undgå alt for meget farve på ad gangen. Men farven på bronzeren er selvfølgelig også ret vigtig for at den giver et flot resultat : )))

 3. A. Rosager skriver:

  Dejlig guide! Jeg er selv afhængig af bronzer, for at få lidt liv og glød! 🙂
  Jeg må lige spørge… dine vipper er så fine! Hvilken mascara har du på??

  • Jo's skriver:

   iihhh taaaak… godt at høre at jeg ikke er den eneste der også skal have bronzer-fix : ))) Mascaraen er fra Max Factor og hedder “clump defy”… den er virkelig god både med et eller to lag… Og så drysser den ikke : )))

 4. Det ser super fint ud. Den giver virkelig noget glød til dit ansigt.

  • Jo's skriver:

   Så har jeg gjort det rigtigt… for det skal netop give en glød og ikke se sminket ud : )))

 5. Mette Glerup skriver:

  Er vild med det her look!! Det er utrolig effektfuldt, uden man ser at du har makeup på..

  Prøver selv at lægge min makeup sådan her hver dag, men jeg synes det er utrolig svært at få bronzer eller blush så naturligt som du har gjort det her. Enten bliver det meget markeret for mig, eller modsat uden effekt! Her kunne jeg virkelig godt tænke mig at lære mere af dig 🙂

 6. Jo's skriver:

  Yeah : ) det er også det der er meningen… det skal nemlig ikke så makeuppet ud : ) Prøv evt at se hvad jeg har skrevet til MetteG ovenfor. Nogle gange kan det være svært at dosere hvor meget der skal på. Prøv evt at komme ganske lidt på ad gangen : )))

 7. Mette Emilie skriver:

  Hvor er det bare flot. Det må jeg lære! Og sikke en fin eyeliner. Det bruger jeg egentlig aldrig, men det ser godt ud. Jeg ved ikke andre har spurgt, men hvor kommer læbestiften fra?

 8. Anette skriver:

  Tak for tip. Du har inspireret mig til at prøve en bronzer frem for den pink blush a la Nars “Deep Throat”, som jeg plejer at bruge. Det ser ud som om, at bronzeren giver bedre mulighed for at få lidt farve på læberne uden at det bliver for kulørt. Og bronzeren fra Diorskin er et godt sted at starte? Har det egentlig nogen betydning, hvilken en man vælger, hvis kolde farver egentlig er det bedste for en?

  Stor beundring har jeg for dig, at du viser billeder af dit ansigt helt “nøgent”. – Jeg går aldrig i Netto uden mascara:)

  • Jo's skriver:

   Deep Throat er jo også en mine favoritter, men altid godt at have lidt at skifte imellem : ))) Jeg er selv uddannet som farvekonsulent for en krig siden og synes ikke altid man kan læne sig så meget op ad det… det vigtigste er at farven ikke bliver for mørk, for brun, for rødlig og den ikke er for pigmenteret, så den bliver for svær at lægge på. Den fra Diorskin er der ikke så meget shimmer i, hvilket jeg synes er perfekt… det skal der ikke være alt for meget af til min dags makeup : )))

   • Anette skriver:

    Nej det kan godt være, at jeg ikke skal holde så meget fast kolde/varme farver. Og vupsi så kom jeg til at købe præcis den bronzer fra Diorskin, som du skriver om. Den ser så fin ud på dig – jeg har også mørkt hår og lys hud, så jeg laver lige en copy/paste.

 9. Birgitte B skriver:

  Jeg vil hellere set make-up prøvet på ‘virkelige mennesker’ end modeller, så tak for at du turde stille op på bloggen helt uden ‘noget’ 🙂
  Det er et virkelig flot resultat – jeg lurer lidt på den eyeliner. Dog har jeg ikke så gode erfaringer med ikke-vandfaste, de ‘smelter’ i løbet af dagen og er væk når jeg kommer hjem fra arbejde, hvis jeg bruger dem alene (af samme grund bruger jeg altid primer på øjenlåget til skyggen).

  • Jo's skriver:

   Jeg er i hvertfald rigtig “Virkelig”, så meget så det billed af mig uden makeup virker lidt angstprovokerende… hehe : ) Du kan også sagten blende og tone i en vandfast blyant… ellers kan du fixere lineren enten med løs transperant pudder eller en matchende øjenskygge… så plejer lineren at holde lidt bedre : )))

 10. Dina Nygaard skriver:

  Det ser godt ud! Sådan har jeg ikke tænkt, at jeg kunne bruge min bronze. Jeg plejer faktisk kun at bruge den, når jeg skal til fest.

  • Jo's skriver:

   Så må du hellere prøve bronzeren på en ny måde : ))) Kan varmt anbefales : )))

 11. Helt klart! Har en ganske fin bronzer til at ligge i skuffen, men den er desværre bare blevet liggende. Tak for skøn (for dummies) guide – nu er jeg med 🙂

  • Jo's skriver:

   Så må du bare i gang med at prøve, måske du bliver bronzer’O’man lige som jeg ; )))

 12. Mette S skriver:

  Du ser fuldstændig fantastisk ud – dejlig naturlig.
  Synes dog selv, at det er ret grænseoverskridende at skulle bevæge sig over i en ny make-up 😉 Man føler sig jo ganske tryg i sit sædvanlige udtryk…
  Men så er det superdejligt med sådan en som dig i blogland.
  Så nu må jeg prøve!!!

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak, hvor er du bare sød… kender godt selv det med makeupvaner og dem har jeg skam også selv : ))) Men nogle gange er det også sjovt at se sig selv for en ny måde… håber du synes om det og ryger med i “bronzer” klubben : )))

 13. Lykke skriver:

  Du ser simpelthen fantastisk ud, og helt naturligt skøn. Hvor er du modig, af en eller anden grund – tror jeg (: det er noget andet at gøre det på en blog end lige at snige sig ned i Irma en dag uden noget makeup. Men det gør en verden til forskel for sådan en som mig der aldrig har prøvet bronzer, men det kribler i mig at prøve efter at have set din guide, jeg skal bare lige over præstationsangsten /-: og så håber jeg det bare er tilnærmelsesvist lige så fint på mig som det er på dig.

 14. Tusind tak…. jeg har nu prøvet at gøre lidt som dig… og selvom det nok kræver lidt øvelse… synes jeg allerede, at jeg ser meget friskere ud 😉
  Tusind Tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.