FINFRISERET GEDER OG MINERAL GUF….

1-2013-07-037
Forleden var jeg til en rigtig spændende workshop hos bareMinerals og sjovt nok så er mærket måske ikke så kendt herhjemme som i udlandet. Men mon det kan vare længe før vi danskere får øjnene op for USA’s mest solgte mineral pudder… JA det er sørme sandt! Produkterne er ikke bare af høj kvalitet, de består også af hudplejende ingredienser og spf 15 0g spf 20. Faktisk holder de på fugten i huden. Tilmed laver de både børster af kunstigt hår, men også af rigtigt hår fra geder…. dog er det geder der får en tur med kammen og derved laves der lækre pensler af de hår der falder af.

Jeg havde selv fingrene i produkterne til workshoppen, hvor jeg havde smukke Sahar med som model, så jeg kunne afprøve serien. Og allerede har jeg selv fået nogle favoritter, men jeg synes nu det er lidt mere spændende at høre om Natasja’s… Natasja har nemlig arbejdet med og for bareMinerals i 7 år og var dagens underviser, så var jo lige nødt til at spørge om hvad hendes 3 favoritter er.

1. “Stroke of light” Eye brightener – som er en super concealer der dækker farveforskelle i huden, feks mørke render under øjnene (Det er i øvrigt røget i shoppeposen i dag, da jeg var i Sephora).

2. “Well Rested” – Endnu en “Eye Brightener”, som kan bruges rundt om øjnene og som minimere render under øjnene, men som også er flot som en let highligter på brynben, kindben og næseryg.

3. “Matte Mineral Foundation”, som er Natasja’s ynglings base.

Er du allerede fan af bareMinerals?

Dette indlæg blev udgivet i bareMinerals. Bogmærk permalinket.

12 svar til FINFRISERET GEDER OG MINERAL GUF….

 1. Henriette Larsen skriver:

  Jeg har aldrig brugt deres produkter og leder efter et godt minerals makeup produkt, så jeg vil da prøve dette!! Er der en reflektor hos dem også?

  • Jo's skriver:

   Jeg er sikker på du vil kunne li’ deres produkter : ))) De er virkelig gode at arbejde med… desværre er der ikke en reflector : (

 2. Camilla Maria Breum skriver:

  Jeg har brugt deres pudder og mascara de sidste 6 år – LOVE IT! Dagens tip: Køb det hos Beautybay.com – du sparer en formue!

  • Jo's skriver:

   Jeg har lidt på fornemmelsen at når man først begynder at bruge bareMinerals, så er man bidt : ))) og tak for super tip : )))

 3. Louise Susaa skriver:

  Jeg har også brugt id Bare Minerals siden jeg for 8 år siden var på makeup-kursus inde ved Kongens Nytorv. Her gik jeg på hold med en kvinde, der var med til at lancere produkterne i DK. Hun gav mig en dåse foundation og en børste gratis og lærte mig at bruge det. Siden har jeg været solgt og ikke brugt andet. Og har altid fået meget ros for min hud, hvilket jeg giver Bare Minerals æren for 🙂

  • Jo's skriver:

   Godt at høre der er så inkarneret fans… det er virkelig også bare nogle super produkter og det er jo heller ikke at se bort fra at de har den bedst sælgende mineral Foundation i USA : )))

 4. Marianne skriver:

  Jeg bruger mineralfoundation fra Coueleur Caramel, som er meget populært i Frankrig. Det er meget billigere.
  Jeg køber det på apoteket.

 5. Marie Rasmussen skriver:

  Jeg købte et “starter-kit” i London i december for ca. 450 kr.
  Der er ALT i det “starter-kit” – og jeg ELSKER DET! Det er de bedste make-up penge jeg nogensinde har brugt. bareMinirals er helt klart kommet for at blive hjemme hos mig!
  Kan varmt anbefale det 🙂

 6. MetteG. skriver:

  Jeg har set på det mange gange men har ikke rigtig kastet mig over det. Jeg bruger normalt Jane Iredale eller Tromborgs mineralpudder og så har jeg overvejet om bareMinerals er så meget anderledes/bedre eller om jeg ikke bare skulle fortsætte med det jeg kender. Trygheden har vundet:-) Men det ser lækkert ud og efter en sådan anbefaling er jeg da mere fristet!
  Et lille spørgsmål ift concealer/dækstift m.v. Mange af de concealere du omtaler er til at dække mørke rande, highlights m.v. Jeg har behov for en god concealer til at dække ar efter den f…… voksenacne jeg er rendt ind i her det senest år. Det er som om der sker en hyperpigmentering når jeg har haft en bums for selv om der ikke går hul på huden får jeg alligevel et mørkt mærke på stedet. Jeg har forsøgt med mange forskellige concealere men enten ligger de sig som en klat eller også dækker de ikke. Har du et tip til en eller flere der kunne være gode at prøve? Ofte har jeg enten mineralpudder og/eller en farvet bb-/dagcreme på. Skal concealeren på før eller efter (har nemlig fået anbefalet begge dele, så nu er jeg forvirret!)

 7. Helle V skriver:

  Jeg har skiftet lidt mellem Bare Minerals og Youngbloods mineralpudder i de seneste år. Selvom jeg godt kan lide Bare Minerals, så synes jeg dog at Youngbloods dækkeevne er lidt bedre. Men jeg sætter dog stor pris på at de ikke er med shimmer, og så mener jeg at Bare Minerals Matte foundation er uden Bismuth Oxychloride, hvilket for mange er et plus.

 8. Camilla skriver:

  Bareminerals har også et andet super produkt der hedder redness remedy, som er en gul pudder ( concealer lignende) hvis man har tendens til at rødme/blusse op. Der medfølger en børste når man køber den og man lægger den under sin pudder. Den er helt fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.