SÅDAN SÆTTER DU FUT I SELVFORKÆLELSEN…

1-2013-05-272
Der er nu noget ved at tænde et lys for sig selv…

Jeg går “all in” for selvforkælelse og jeg drømmer om “extra” hygge-mig-tid” på badeværelset når jeg bader med et fint duft lys med lavendel eller citrus duft fra engelske NEOM. Men først efter næste uge af, da jeg nu tager hul på en meget lang, men spændende arbejdsuge. Glæder mig og hvis jeg overlever så bliver det med en af disse skønne lys og et laaaangt bad bagefter.

Har du selvforkælelse på programmet denne uge?

Husk konkurrencen HER med skønne produkter fra Purely Professional : )

Dette indlæg blev udgivet i NEOM. Bogmærk permalinket.

Et svar til SÅDAN SÆTTER DU FUT I SELVFORKÆLELSEN…

  1. Mije skriver:

    Lækkert!! ELSKER duft lys, og dem fra NEOM er de bedste… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.