MIDLERTIDIG PÅ STANDBY

1-2011-09-2416Jeg må kaste håndklædet i ringen… er lagt ned denne uge af arbejde og det er ganske skønt, for i sidste uge tikkede der en rigtig spændende opgave ind på telefonen. En amerikansk tv-serie skulle nemlig skydes i København i denne uge og fik mulighed for at assistere den udenlandske makeup artist. Det er en kæmpe stor produktion og rigtig lærerigt og interessant at være en del af. Så lige nu står den på meget lange arbejdsdage og alt for lidt kys til mine små drenge.

….Men nu var det heller ikke kun det indlægget skulle handle om, for der var noget med nogle heldige vinder af Purely Professionel konkurrencen der skulle offentliggøres… Line Lustrup – Laura Frandsen – Marina Bitsch Madsen. Kæmpe stort tillykke til jer og send mig jeres adresser. Nåede jo ikke omtrækningen på La Roche Posay, så nu får de to vindere i sidste uge en sidste chance for at melde sig på banen.. så Lene Lausdahl og Stinna.dk, send mig en mail fluks med jeres adresser.

Så er her stadig, meeeen nok mest på Instagram under “Josmakeupblog”, hvis du vil følge lidt med i de kommende dages tv-optagelser ♥

Dette indlæg blev udgivet i WORK. Bogmærk permalinket.

5 svar til MIDLERTIDIG PÅ STANDBY

 1. MetteG skriver:

  Det må da være vildt spændende. Kender godt det der med at de arbejdsmæssige udfordringer koster på familiekontoen men jeg har det i hvert fald sådan, at jeg bliver gladere af at blive udfordret fagligt og den positive energi tager jeg med hjem til familien som så også nyder godt af den.
  God fornøjelse!

 2. WUHU, det er jo mig!

 3. walkinrunout skriver:

  Ej det lyder godt nok spændende… så må du endelig suge til dig og tænke på, at der bliver mere tid bagefter igen 🙂

 4. Fedt working hours skilt! Vi glæder os til den serie og til at skue dig på rulleteksterne.

 5. Bettina skriver:

  Uuh! Den serie er totalt god! Fedt at de har optaget i KBH (: Ved at de også tidligere har optaget en episode i Sverige (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.