PRODUKTET DER GØR DET LIDT NEMMERE AT BRYDE GAMLE VANER….

1-IMG_8132-003
Jeg har aldrig været god til at få renset ansigtet inden jeg skulle i seng, men i kommentarfeltet her på bloggen blev jeg nu altså inspireret til at komme i gang. Jeg skulle bare have det rigtige produkt, som gjorde det lettere…

Det produkt er fundet og på tredje uge har jeg renset mit ansigt med Eucerin’s “DermatoClean”, som er en ansigtsrens, øjenmakeupfjerner og toner i ét og samme produkt… og så bliver det næsten ikke nemmere. Multiprodukter er altid et hit hos mig, så sparer jeg tid og hyldeplads.

Og har du tendens til at fedte lidt extra i ansigtet her om sommeren lige som mig, er det nu faktisk rigtig godt at få renset ansigtet om aftenen. “DermatoClean” er uden parfume og fås på Apoteket til omkring 100 kr.

Og har du set videoen hos Anette? Der vises mascara, liner og vippe tips og jeg har blandet mig lidt. Og skal du have rigtige gode odds for at vinde en af 10 beauty goodiebags, skal du slå til nu… for i selv samme indlæg hos Beautyspace.dk bliver der i den grad delt ud… så go go go

Dette indlæg blev udgivet i Eucerin. Bogmærk permalinket.

14 svar til PRODUKTET DER GØR DET LIDT NEMMERE AT BRYDE GAMLE VANER….

  • Jo's skriver:

   Det var da pudsigt.. Og godt set : )))

   I øvrigt kan jeg ikke finde ud af at lægge kommentare på din blog.. har du et fif? : )

 1. rijaH skriver:

  Jeg synes også den er fantastisk ;D

 2. Jeg er simpelthen også for ringe til at få renset min makeup af om aftenen. Det er jo ikke fordi, at jeg kommer synderligt senere i seng, fordi jeg lige bruger et par minutter ekstra på badeværelset. Måske jeg skulle teste min rygrad med denne. Har du andre multiprodukter, du vil anbefale til en roden rad som mig?

  • Der skulle så stå doven, ikke roden. Ved ikke lige, hvad min hænder lavede på det tastatur 🙂

   • Jo's skriver:

    Jeg springer altid over hvor gæret er lavest og har UG i dårlige vaner, men har nu alligevel taget mig sammen og klare opgave på under et minut imens jeg børste tænder : )

    Lige på stående kan jeg komme i tanke om Purely Professional’s Repair Cream som kan bruges til tørre spidser, frostbidte kinder, Hænder, fødder, albuer, knæ.. you name it : )))

 3. MetteG skriver:

  Nej hvor sjovt. Jeg har lige kastet mig over den samme:-) jeg er generelt blevet meget glad for Eucerin og skulle lige prøve denne. Jeg er også ret begejstret – har den med her på ferien hvor det er fedt med så få flasker som muligt.

 4. Jo's skriver:

  Jeg er også blevet rigtig glad for Eucerin og er bare generalt glad for Apotekets produkter : )))

 5. Cecilie skriver:

  Jeg ved ikke, om jeg har ultrasart og tør hud, men jeg kan ikke bruge Bioderma’en. Ved du, om Eucerin’en er bare lidt mere skånsom? Eller skal sådan en som mig bare afholde mig fra multiprodukterne? Har nemlig ingen problemer, når jeg bruger renseolier

  • Jo's skriver:

   Jeg har ikke prøvet Bioderma’en, så ved ikke om Eucerin’s er mildere. Men kan se de begge er uden parfume. Ellers kan jeg anbefale Purely Professional’s ansigtsvask, som jeg selv bruger i øjeblikket når jeg er i bad… det er ultra mild og uden alt den unødvendige kemi. Men dog ikke et multiprodukt. Har du en mild renseolie du kan anbefale? Jeg har kun prøvet en renseolie og kan rigtig godt lide idéen om at rense ansigtet i olie : )))

 6. Ibbyheart skriver:

  Kære Jo,
  Hvordan er den i forhold til Vichy’s tre i en’er???
  Den er jeg glad ved, men lige nu gladest for Sephora’s

  Kram fra
  Ib

  • Jo's skriver:

   Det er min aller første 3 i en’er, så har ingenting at sammenligne med. Men synes den er super god : ))) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.