7 “MUST HAVES” SOM JEG HELT SIKKERT IKKE VILLE SIGE NEJ TIL…

1-2013-07-021Savner du inspiration til at opdage nye beauty brands?

Hvis jeg kunne vælge 7 nye skønhedsprodukter skulle det være:

1. Rahua’s Volumenious Shampoo og prisvindende Volumenious conditioner måtte meget gerne lande i mit hår.

2. Tyske Uslu Airlines må nok siges at lave de sejeste lak og disse kunne være rigtige sjove at lave negle-lir med. Og de ville ihverftald også klæde badeværelses hylden. De laver også airbrush, som selvfølgelig også kunne være sjove at prøve. Måske det fedeste grafiske udtryk jeg længe har set på et beauty brand.

3. Det er ikke mange måneder siden jeg var i USA og jeg strøg lige forbi OCC’s (Obsessive Compulsive Cosmetics) kendte Lip Tar’s til min store fortrydelse… Nu vil jeg gerne have fingrene i et hav af de disse ultra hypede lip tar’s, som fås i 50 farver.

4. Hourglass Cosmetics laver virkelig nogle lækre produkter og deres taklon børster og ultras fine precision liquid liner ville klæde min makeup kuffert. Meget spændende makeup brand.

5. Jouer Cosmetics laver smukke cremede tint’s til læber og kinder. Og produkter med mere end en funktion er altid et hit hos mig.

6. Anastasia.. damen der ordner de helt store stjerners bryn og hun måtte meget gerne ordne mine med, men kunne nu godt nøjes med hendes Beauty Express Palette til BROW Wax, brynskygge, øjenskygge, brynskabeloner og pensel.

7. Black’s 15 in 1 Miracle hair treatment. 15 i 1 produktet som er rigtig populært i USA. Og som jeg selv har købt da jeg var i USA, men endnu ikke har fået testet.

Dette indlæg blev udgivet i Anastasia, BEAUTY TIPS, Black 15 in 1, Hourglass Cosmetics, Jouer Cosmetics, OCC, Rahua, Uslu Airlines. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *