TIL MANDEN DER HAR ALT, MEN MANGLER GROOMING PRODUKTERNE!

1-1044850_10151730266598988_1887894701_n-001
Her i sommerferien og al det gode sommervejr fik jeg endelig tid til, at spørge ham jeg deler børn og hus med, om hvad hans favoritter egentlig er. Nogle gange kan det være en jungel for mændene, ligesom os kvinder at finde hoved eller hale i alle de skønhedsprodukter. Og til fodbold med drengene sidder man jo nok ikke ligefrem og deler ud af skønhedstipsene.

Så her er lidt inspiration til manden fra min kæreste Niels:

Da jeg jo ikke er den morgenfriske type og min tid er relativ begrænset mellem madpakker der skal smøres og børn der skal af sted til instution osv. Så det er vigtigt for mig at kan gå rigtig stærkt. Og det kan det med det disse grooming produkter I ser her. Det er samme procedure hver morgen og ingen overraskelser.

Lad mig starte oppefra… min absolutte yndling til håret for tiden er control wax fra TOP SHELF og den kan det hele uden slinger i valsen. Det er en voks som er let at bruge og da jeg ikke har så langt hår  passer den perfekt. Den er uden duft, klistrer ikke og nem at varme op i hænderne, samt derfter lige til at style håret med. Og som bonus er den også lige til at vaske ud af håret igen. Kan meget varmt anbefales og jeg må lige takke min frisør OFIA for det bedste hårprodukt jeg har prøvet længe.

En anden af mine helt klare favoriter er fra John Masters Organics. Det er deres ” 2-1 face wash & shave”. Ideen med at kunne klare to ting på same tid tiltaler mig meget. Det er et 100% økologisk produkt, der dufter også maskulint uden at være for meget. Blandingen af eucalyptus og lavendel er super. Og så er der agave ekstrat samt en hulens masse andre gode sager i bla. Sort pilebark ekstrakt, figen og kaktus. Den renser huden fint som føles glat og frisk efterfølgende. Den lette skum er perfekt til barbering. Når man som mand kaster sig ud i ansigstvask er dette produkt efter min mening virkelig lige til at forstå.

Så kommer vi til dagcremen.. jeg har i lang tid brugt en anden som hører til blandt mine favoritter, men lige for tiden bruger jeg en fra Kiehl’s som hedder “facial fuel anti wrinkle creme”. Den er lavet på bla. Kastanje og soya og er spækket med C-vitamin. Det er en let dagcreme som strammer huden op og er med til at udligne konturer og fine linjer i huden, den har tilmed også kølende engenskaber.

3 rigtig gode produkter som er rigtig lette at går til.

Har du et rigtig godt tip til herrerne?

Dette indlæg blev udgivet i Johan Masters Organiqs, kiehl's, Topshelf. Bogmærk permalinket.

Et svar til TIL MANDEN DER HAR ALT, MEN MANGLER GROOMING PRODUKTERNE!

  1. Tak 😉
    Jeg tror jeg vil forkæle min mand med lidt beauty-godter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *