BLOGGEN ER GÅET I LUFTEN….


…. med egen You Tube kanal og helt nye video guides. Håber I har masser af idéer til hvad jeg skal vise af hår- og makeup tutorials?! Første video om “hvordan lægger man base med BB cream” lander på bloggen i morgen

Hvad siger I… Er I til video blogging?

Dette indlæg blev udgivet i VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

20 svar til BLOGGEN ER GÅET I LUFTEN….

 1. Anette skriver:

  Det er mindst to ting, jeg godt kan lide ved det, jeg lige har set:)

  Jeg kan godt lide, at video’en er “quick and dirty” – hjemme i din stue og optaget med en iPhone. Og så er det fedt, at du også vil have fokus på hår. Så jeg er nysgerrig efter at høre mere om hårpleje – tips og tricks til langt hår. Og har du nogle ideer til at sætte håret op til hverdag og/eller fest? Gerne nogle ideer som vi kan lave hjemme foran spejlet på toilettet uden en assistent.

  • Jo's skriver:

   Godt du kan li’ de hjemlige omgivelser og den ret uformelle video teknik ; )
   Garantere for rigtig meget hår ståhej og netop sådan noget du selv kan lave derhjemme… det skal være lige til at gå til : )

 2. Baysen skriver:

  Fedt tiltag!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig tips til at opsætning af tyndt/fint, page/halvlangt hår. Jeg ender altid med den sædvanlige hestehale eller bare almindeligt hængehår, fordi jeg ikke rigtig kan finde ud af at sætte det. Og det er SÅ svært at finde inspiration til andet end langt og tykt hår. Ofte kræver det en kæmpe hårpragt, hvis det skal være pænt. Når man endelig forsøger at prøve selv, kommer det til at se helt forkert ud, for desværre er det bare ikke alt, der klæder tyndt hår.

  • Jo's skriver:

   Det skulle i hvertfald være muligt at komme med nogle brugbare tips og inspiration også til fint hår : ))) Så det skal jeg i hvert fald skrive på listen : )))

 3. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Ingen decideret ønsker, men glæder mig VILDT til at følge videobloggen!!!!

 4. Søs skriver:

  Må være enig med de andre – fedt tiltag 🙂
  Nogen gange er det bare lidt nemmere rigtigt at forstå tips til make-up og hår på video. Jeg bruger tit youtube, hvis jeg mangler lidt inspiration til hvordan jeg kan sætte mit hår. Så mere af det. Glæder mig til at følge med!!

  • Jo's skriver:

   Jeg kigger også selv video guides og er fan… Og er egentlig også selv bedst til at se tingene blive gjort i praksis frem for at læse om det : ))) Dejligt du har lyst til at kigge med : )))

 5. Heidi skriver:

  Jahhh, og det er dejligt når der dukker nye danske video-bloggere op. Glæder mig til at se meget mere til dig 🙂

  • Jo's skriver:

   Så mange tak Heidi.. dejligt du vil kigge med, det er jeg jo bare SÅ glad for : )))

 6. Karina skriver:

  Jubii! Glæder mig til tips og tricks og du er bare så god til det video medie, thumbs up!
  Tak fordi du gider 🙂

  • Jo's skriver:

   Tusinde Taaaaak Karina, hvor er du sød… det er jeg jo bare så super glad for du synes : )))

 7. Anja Kis Svendsen skriver:

  Glæder mig til at se mere.

 8. MetteG skriver:

  Hvor er det et fedt tiltag. Jeg glæder mig til at følge med i alt hvad du finder på.
  Jeg håber du med tiden kommer lidt omkring dækning af er/pletter i ansigtet, concealer, blush og ikke mindst øjenmakeupguide til grågrønne øjne – ikke smokey men mere dagmakeup. Bare lidt ideer herfra. Nåh ja, og så påsætning af hele falske øjenvipper. Jeg så din gode guide hos Anette til de små vipperextensions men vil gerne have lidt input til de hele vipper.

  • Jo's skriver:

   Der kommer rigtig meget om hud… det lover jeg, også hvordan man dækker pigment pletter, acne og dybe pore osv. Hvis jeg kan finde en med grågrønne øjne vil jeg meget gerne lave en guide ellers send mig et billed af dig, så kan jeg forsøge at lave en guide på mig selv, men til grågrønne øjne : ))) Vipper er en super idé : )))
   Masser af videobloggin din vej : )))

 9. Fedt 🙂 Jeg glæder mig til at følge med i videoerne også!

 10. Jo's skriver:

  Hvor fedt… det er jeg super glad for du har lyst til : ))) Takker

 11. Cooooooooooooooooool !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.